Εφυγε ο Βασ. Μουστάκας

ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΕΑΛ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2022 15:00

Φτωχότερος είναι από χθες ο στίβος της Λάρισας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός παράγοντας της ΕΑΛ, Βασίλης Μουστάκας, σε ηλικία 73 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο Βασίλης Μουστάκας διετέλεσε προπονητής και έφορος του τμήματος στίβου της ΕΑΛ, με θητεία πάνω από 40 χρόνια (μέχρι και πέρυσι είχε ενεργό συμμετοχή). Ήταν από τα πρώτα μέλη που στελέχωσαν το τμήμα στίβου του Συλλόγου, με μεγάλη προσφορά στον χώρο, καθώς επί θητείας του αναδείχθηκαν σημαντικά ονόματα του λαρισινού στίβου με πανελλήνιες νίκες. Ο Βασίλης Μουστάκας ήταν ένας ακούραστος εργάτης του λαρισινού αθλητισμού και η είδηση του θανάτου του γέμισε θλίψη τους ανθρώπους του στίβου, τον οποίο υπηρέτησε με ήθος, συνέπεια και ανιδιοτέλεια. Παράλληλα ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Φαρσάλων και κατόπιν στην ΑΕΛ. Διετέλεσε μέλος της διοίκησης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΛ, του Νομαρχιακού Τμήματος της ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας και ήταν προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας. Ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής θήτευσε στο 3ο Γυμνάσιο Λάρισας, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 18:00 στο Νέο Κοιμητήριο.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΛ
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε χθες η ΕΑΛ, στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Ο Σύλλογός μας (Ένωση Αθλοπαιδιών Λάρισας – Πήγασος) εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Μουστάκα Βασίλειου.
Ο Βασίλειος Μουστάκας υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΛ, γενικός αρχηγός του Συλλόγου, ενώ ήταν ένας εκ των στυλοβατών του τμήματος στίβου του Συλλόγου μας, επί σειρά ετών.
Θα τον θυμόμαστε για πάντα!».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΠΦΑ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ
Ανακοίνωση εξέδωσε χθες και η ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας, στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινά και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Βασίλειου Μουστάκα, ο οποίος έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 73 ετών.
Ο Βασίλης Μουστάκας προσέφερε τις υπηρεσίες του ως γυμναστής επί σειρά ετών στη δημόσια εκπαίδευση, αλλά και ως προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας.
Επίσης, υπήρξε μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας, του Δ.Σ. της ΕΑΛ, γενικός αρχηγός του Συλλόγου ΕΑΛ, ενώ ήταν ένας εκ των στυλοβατών του τμήματος στίβου του Συλλόγου, επί σειρά ετών, καθώς ανέδειξε πολλούς αθλητές του κλασικού αθλητισμού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass