Νέο φιλικό τεστ για τον Απόλλωνα στη Σλοβενία

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2022 15:03

Το τρίτο του διαδοχικά παιχνίδι θα δώσει σήμερα και ώρα 16:00 στη Ρόγκλα της Σλοβενίας όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο Απόλλωνας Λάρισας.


Οι «κυανόλευκοι» μετά τις ήττες στα φιλικά με Damac (6-2) και την Al Adalah (3-1), θέλουν να δείξουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και να έχουν μεγαλύτερα διαστήματα, καλής απόδοσης.
Ο τεχνικός Βαγγέλης Μόρας δεν περιμένει φυσικά θεαματικά αποτελέσματα, καθώς οι ποδοσφαιριστές του είναι κουρασμένοι από τη σκληρή δουλειά και χρειάζεται ακόμη πολύς χρόνος, για να αποκτήσουν την κατάλληλη ομοιογένεια.
Ενδεχομένως να γίνουν και δοκιμές Ιταλών και Σέρβων ποδοσφαιριστών, αν αφιχθούν σήμερα έγκαιρα στο αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης.

 

ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
Κι ενώ τις προηγούμενες ημέρες ο καιρός ήταν …φθινοπωρινός, καθώς η θερμοκρασία δεν ξεπερνούσε τους 16 βαθμούς, χθες ο υδράργυρος «σκαρφάλωσε» στους 21 βαθμούς και οι παίκτες ζεστάθηκαν κάπως και είχαν καλύτερη διάθεση στις προπονήσεις, οι οποίες γίνονται στις 8 το πρωί και στις 6 το απόγευμα.

 

ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Δύο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, ο μεσοεπιθετικός Μπαλογιάννης και ο τερματοφύλακας Καρκατσέλας επέστρεψαν χθες στη Θεσσαλική πρωτεύουσα, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα ακολουθήσουν θεραπεία επί λαρισινού εδάφους. Σκοπός είναι να είναι έτοιμοι για να επανέλθουν στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, όταν επιστρέψει η αποστολή της ομάδας από τη Σλοβενία στη Λάρισα.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass