Προπονήθηκαν με την ΑΕΛ Πλέγας, Θωμαΐδης και Καλουτσικίδης

Από σήμερα αρχίζουν οι διπλές προπονήσεις στα Δένδρα - Δοκιμαστικά νεαρών παικτών στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2022 21:01

Το πρώτο στάδιο προσαρμογής σε συνθήκες προπονήσεων, στο προπονητήριο της ομάδας στα Δένδρα, ολοκληρώθηκε χθες και από σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.


Στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με πληροφορίες και οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές Κώστας Πλέγας, Δημήτρης Θωμαΐδης και Πέτρος Καλουτσικίδης, που μπορεί επίσημα να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη λόγω του ban που επέβαλε η FIFA για συγκεκριμένες προσφυγές μέχρι να διακανονιστούν τα χρέη και να γίνει άρση, ωστόσο μεταγραφικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Αναμφίβολα η ομάδα χρειάζεται σημαντική ενίσχυση για να διεκδικήσει την άνοδό της στη Super League 1 και η διοίκηση θα καταβάλει προσπάθειες, για έρθουν στη «βυσσινί» οικογένεια εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες και άλλοι παίκτες, με τους οποίους πάντα κατά πληροφορίες έχει επέλθει μια καταρχήν συμφωνία.
Κατά τα άλλα, ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης με τους συνεργάτες του δίνουν έμφαση στην αγωνιστική τακτική και στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ πολλή δουλειά περιμένει τους παίκτες στο Καρπενήσι, όπου η ομάδα θα μεταβεί για το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας της στις 12 Αυγούστου.
Μία ημέρα μετά, στις 13 Αυγούστου, θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο ΕΑΚ Καρπενησίου, με την ομάδα του Αιολικού και θα ακολουθήσουν και άλλα φιλικά με 18/8 με Παναχαϊκή (18/8), Προοδευτική (21/8) Α.Ε. Μυκόνου (25/8), που είναι προγραμματισμένα να γίνουν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
Εν τω μεταξύ σήμερα έρχεται στη Λάρισα και ο νέος τεχνικός διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής, Θοδωρής Ελευθεριάδης, με τον οποίο θα γίνει συζήτηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, για το οργανωτικό κομμάτι των συγκεκριμένων τμημάτων.
Θα πραγματοποιηθούν δε τα πρώτα από μια σειρά δοκιμαστικών στη διάρκεια της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2006, 2007 και 2008, στο γήπεδο Ν. Πολιτείας μεθαύριο Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Αυγούστου (ώρες 6-9 μ.μ.).
Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί η στελέχωση και οι ημερομηνίες έναρξης προετοιμασίας των ηλικιακών ομάδων και σκοπός είναι να λειτουργήσουν η Κ-17 με την Κ-19, ενώ υπάρχει και η σκέψη για να συγκροτηθεί και μια τρίτη ομάδα, η Κ-15.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass