Καμίνι το Αλκαζάρ

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΑΕΛ - ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2022 20:29

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Κώστας Τσάντζος
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των φίλων της ΑΕΛ στην επίσημη «πρώτη» της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ.
Παρά τον καύσωνα, οι φίλαθλοι των «βυσσινί» δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στη θρυλική έδρα της αγαπημένης μας ομάδας και έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, δείχνοντας πως θα στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια.


Πριν τον αγιασμό έγινε πορεία των οργανωμένων με αφετηρία το Δικαστικό Μέγαρο και οι οποίοι εισήλθαν δυναμικά στο Αλκαζάρ, με πανό, συνθήματα, καπνογόνα και αναμμένους πυρσούς.
Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας Δημήτρης Τάχος, ο αντιδημάρχος Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Αλεξούλης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Αναστασίου, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Ντίνος Διαμάντος, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μαμάκος, η διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Κουρδή, ο πρώην διοικητικός της ΠΑΕ Ζήσης Ντελόπουλος, που είναι κοντά στην ομάδα, και βέβαια οι νέοι ιδιοκτήτες της Αχιλλέας και Γιάννης Νταβέλης, οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς τους φιλάθλους και τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους.
Ο ΑΓΙΟΣ ΑΧΙΛΛΙΟΣ
ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος τέλεσε τον αγιασμό στην «πρώτη» συγκέντρωση της ΑΕΛ. Μετά το τέλος πήρε το μικρόφωνο μιλώντας στους φιλάθλους και, μεταξύ άλλων, είπε: «Καλώς ήλθαμε στο σπίτι μας. Σε αυτόν εδώ τον χώρο τη δεκαετία του 1980 προσγειώθηκε το ελικόπτερο που έφερε πίσω τα κλεμμένα οστά του Αγίου Αχιλλίου. Και ο Άγιος πριν η δεκαετία ολοκληρωθεί έφερε το πρωτάθλημα στην ομάδα μας. Καλά πρωταθλήματα, καλά και πολλά κύπελλα»…
Ακολούθησε παρουσίαση των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας, της οποίας επικεφαλής είναι ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης.
Στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας, παρόντες ήταν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κώστας Θεοδωρόπουλος, Στέφανος Σουλούκος, Λάμπρος Αντωνόπουλος, Ορέστης Γρηγορόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Παντελής Θεολόγου, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Θεοχάρης Ηλιάδης, Μαξίμ Μαξιμένκο, Λάμπρος Αγγελούλης, Γιώργος Μαϊδανός, Φαμπιάν Τσέλα, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Κώστας Παπαγεωργίου, Γκαμπριέλ Ομάρ Ραμίρες, Γιώργος Δάκτυλας, Σπύρος Γλυνός, Δημήτρης Μαυριάς, Μάρκος Νίνο, Δημήτρης Μιλτιάδης, Αποστόλης Κοτσιανούλης, Κυριάκος Ζησούλης, Αργύρης Κούκος, Νίκος Βλιώρας, Γιώργος Ζαχαράκης, Μιχάλης Τσουμάνης, Κρίστιαν Κούστα, Μάριος Όγκμποε.
Από σήμερα οι προπονήσεις θα είναι κλειστές και θα φιλοξενούνται αποκλειστικά στο προπονητήριο των Δένδρων έως τις 12 Αυγούστου, ημερομηνία που η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει έως τις 26 του μήνα, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα πραγματοποιηθούν τέσσερις φιλικοί αγώνες, το πρόγραμμα των οποίων έχει ως εξής:
13/8 με Αιολικό
18/8 με Παναχαϊκή
21/8 με Προοδευτική
25/8 με Α.Ε. Μυκόνου
*Ανάλογα με την κλήρωση της 31ης/8 και την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, που είναι επί του παρόντος η 11η/9, θα διαμορφωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων μετά την επιστροφή της αποστολής στη Λάρισα. Ενδεχομένως ένα φιλικό παιχνίδι να δοθεί και με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ομάδα στην οποία ήταν σημαία της ο κ. Σωκράτης Μπουντούρης, που αναλαμβάνει καθήκοντα scout-ανιχνευτή ταλέντων, για λογαριασμό της πρώτης ομάδας, συνεργαζόμενος παράλληλα με το επιτελείο των τμημάτων υποδομής.
ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Κι ενώ όλα ήταν χθες ευχάριστα για τους «βυσσινί», έγινε γνωστό πως τρεις προσφυγές πρώην παικτών της ΑΕΛ βρίσκονται στο πινάκιο της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και θα συζητηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 1η Αυγούστου. Ουσιαστικά πρόκειται για τρεις εξ αναβολής προσφυγές από τους Μανώλη Μπέρτο, Παναγιώτη Συμελίδη και Μανώλη Πατράλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass