Ψάχνει τρεις παίκτες η ΑΕΛ

*ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (19.00, ΑΛΚΑΖΑΡ)

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2022 21:00

Σήμερα στο γήπεδο Αλκαζάρ στις 19.00 θα ξεκινήσει η ΑΕΛ τη νέα αγωνιστική χρονιά παρουσία του κόσμου που θα φιλοξενηθεί στις Θύρες 2, 3 και 4 του σταδίου, ενώ νωρίτερα θα τελεσθεί αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο που στην προχθεσινή εκδήλωση  της παρουσίασης του διοικητικού μοντέλου από τον πρόεδρο Αχιλλέα Νταβέλη, σε βιντεσκοπημένο μήνυμα, έδειξε ότι ενημερώνεται για τα νέα της ομάδας.


Στην πρώτη προπόνηση το παρών θα δώσουν οι Κώστας Θεοδωρόπουλος, Στέφανος Σουλούκος, Λάμπρος Αντωνόπουλος, Ορέστης Γρηγορόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Παντελής Θεολόγου, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Θεοχάρης Ηλιάδης, Μαξίμ Μαξιμένκο, Λάμπρος Αγγελούλης, Γιώργος Μαϊδανός, Φαμπιάν Τσέλα, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Κώστας Παπαγεωργίου, Γκαμπριέλ Ομάρ Ραμίρες, Γιώργος Δάκτυλας, Σπύρος Γλυνός, Δημήτρης Μαυριάς, Μάρκος Νίνο, Δημήτρης Μιλτιάδης, Αποστόλης Κοτσιανούλης, Κυριάκος Ζησούλης, Αργύρης Κούκος, Νίκος Βλιώρας, Γιώργος Ζαχαράκης, Μιχάλης Τσουμάνης, Κρίστιαν Κούστα, Μάριος Όγκμποε.

ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Στην πρώτη προπόνηση , εκτός «εκπληκτικού» απροόπτου, δεν θα υπάρχουν νεοαποκτηθέντες (πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λαρισινή ομάδα έχει κλείσει Πλέγα, Θωμαΐδη, Καλουτσικίδη) κάτι όμως που αναμένεται για τη συνέχεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση τριών παικτών που θα παίζουν ως μεσοεπιθετικός, ως εξτρέμ και ως αριστερό μπακ. Σε αυτές τις τρείς θέσεις κρίνει η τεχνική ηγεσία ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και το μεταγραφικό πλάνο θα υλοποιήσουν ο Τάσος Βενέτης με τον Στάθη Ταυλαρίδη.

ΠΕΡΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας σε παιδιά έως 14 ετών (βάσει αστυνομικής ταυτότητας ή πιστοποιητικού γέννησης) θα γίνεται με έκπτωση 50%, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιλέγεται η Θύρα την οποία επέλεξε και ο γονέας για την έκδοση του δικού του εισιτηρίου.
Εξάλλου, υπενθυμίζεται πως πέραν της πιστοποιημένης γονικής συναίνεσης και του πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού, απαιτούνται για την αγορά του εισιτηρίου η φωτοτυπία ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ του γονέα.
Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι όσα άτομα με αναπηρίες επιθυμούν την είσοδό τους στο στάδιο Αλκαζάρ, θα πρέπει να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έγκριση εισόδου τους στο γήπεδο (Πιστοποίηση αναπηρίας από ΚΕΠΑ, άνω του 67%, έχοντας κάθε είδους κινητική, νοητική ή αισθητηριακή αναπηρία).
ΠΕΡΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ
Για τα εισιτήρια σε οργανωμένους φιλάθλους η ΠΑΕ ΑΕΛ μεταξύ των άλλων τονίζει:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ επιθυμεί να συνδράμει στο κόστος των εισιτηρίων των οργανωμένων οπαδών, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν όλα τα νόμιμα εχέγγυα για τη σύσταση ενός σωματείου φιλάθλων και όχι απλώς να επιθυμούν να δηλώνουν οργανωμένοι.
Η κείμενη νομοθεσία με σαφήνεια περιγράφει όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις.
Επιπροσθέτως η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμεί πέρα από οικονομικά να συνδράμει και νομικά για την ταχεία σύσταση συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας με παλαιά ή νέα σύνθεση, αρκεί να σέβονται και να τηρούν τους νόμους και τους κανόνες περί δικαίου.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υπό ίδρυση οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ, θα δει αυτή τη πρόσκληση ως μία μεγάλη ιστορική ευκαιρία και θα συνεισφέρει τα μέγιστα».

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Χορηγήθηκε μετοχική άδεια στην Κηφισιά, καθώς και τρία ακόμα πιστοποιητικά συμμετοχής σε ομάδες της Super League 2, μεταξύ των οποίων στην ΠΑΕ ΑΕΛ.
Οι αποφάσεις της ΕΕΑ για τη Super League 2:
1. Άδεια 69-69Α
α) ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΚΗΦΙΣΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (20%)
ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ
2. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2.
ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β΄ΟΜΑΔΑ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass