Στον Αχιλλέα Φαρσάλων Γκατζούλης, Δημολιός

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2022 20:30

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον νεαρό κεντρικό μέσο Δημήτρη Γκατζούλη και τον 27χρονο Δημήτρη Δημολιό ανακοίνωσε η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων.
Ο Γκατζούλης είναι 23 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Δωτιέα Αγιάς με τον οποίο και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝΛ την περασμένη σεζόν.


Επίσης κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Παναγροτικού Νίκαιας, της Δήμητρας Γιάννουλης, του Αλμυρού με τον οποίο αγωνίστηκε στη Γ Εθνική κατηγορία, του Ηρακλή Λάρισας, του Σμόλικα Φαλάνης και του ΑΟ Μαυροβουνίου.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων, Βασίλης Μπακογιάννης καθώς έχουν κοινή θητεία τόσο στη Δήμητρα Γιάννουλης, όσο και στον Σμόλικα Φαλάνης και τον ΑΟ Μαυροβουνίου.
*Ο Δημολιός αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ, ενώ την περσινή χρόνια φορούσε τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: “H Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο αριστερό μπακ Δημήτρη Δημολιό.
Ο Δημολιός είναι 27 ετών και μέχρι πρότινος ανήκε στον Δωτιέα Αγιάς με τον οποίο και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝΛ - DETOX. Επίσης έχει αγωνιστεί στη Β Εθνική κατηγορία τόσο με τη φανέλα του Τυρνάβου όσο και με αυτή του Απόλλων Λάρισας και άλλες ομάδες. Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Δημήτρη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες”.
Επίσης η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Φουρίκη, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να παραμένει στα κιτρινόμαυρα για ακόμη μια σεζόν.

ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΛΙΟΣ
Η Διοίκηση της Αχιλλέα ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Βαγγέλη Κολιό ως άμεσο συνεργάτη του προπονητή κ. Βασίλη Μπακογιάννη στο τεχνικό επιτελείο του Αχιλλέα Φαρσάλων.
Ο κ. Κολιός έχει σπουδάσει στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και σεμινάριο στη διαπολιτισμική εκπαίδευση, με μεταπτυχιακό στην ειδική εκπαίδευση στο Frederick στην Κύπρο.
Επίσης είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B.
Δραστηριοποιείται ως γυμναστής στον χώρο του Fuctional & Cross.
Επίσης πραγματοποιεί προετοιμασία σε παιδιά για την εισαγωγή τους στις στρατιωτικές σχολές και τη Γυμναστική Ακαδημία (ΤΕΦΑΑ) στο Στάδιο Αλκαζάρ.
Είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης σε αθλητές ποδοσφαίρου και τένις.
Επίσης κατά το παρελθόν έχει βρεθεί και στη θέση του προπονητή τόσο στα τμήματα υποδομής του Αμπελωνιακού (Κ8-Κ12) όσο και στα τμήματα υποδομής των αντίστοιχων ηλικιών στο Ναύπλιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass