ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ:

Η Αθανασία Καρατσιβή είναι αθλήτρια-σύμβολο

*ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2022 21:05

«Η Αθανασία Καρατσιβή είναι αθλήτρια- σύμβολο για τη νέα γενιά, γιατί αποδεικνύει ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα, που αντιστέκεται, που ξέρει παρά τις δυσκολίες να αγωνίζεται και να κερδίζει» δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υποδεχόμενος στο γραφείο του τη νεαρή Λαρισαία κολυμβήτρια του Α.Ο. Λαρισαϊκός - Τιτάνες, που κατέκτησε την 4η θέση στον κόσμο στα 800 μ. επιφάνειας και την 5η θέση στα 400 μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στο Κάλι της Κολομβίας.


«Είναι μεγάλη τιμή και ξεχωριστή χαρά η συνάντηση με την κορυφαία μας αθλήτρια. Αντιλαμβανόμαστε όλοι τις προσπάθειες που έχει κάνει, γιατί πρωταθλητισμός σημαίνει στερήσεις» ανέφερε ο Περιφερειάρχης. «Η Αθανασία έχει θέληση, έχει πείσμα, έχει μυαλό και θα συνεχίσει να προπονείται για να παραμείνει στην κορυφή, γιατί αγαπά αυτό που κάνει. Η νέα γενιά, μας δείχνει τον δρόμο. Τέτοια παιδιά αποτελούν σύμβολο για όλους μας, σε μια δύσκολη εποχή. Αποδεικνύουν ότι υπάρχει μια Ελλάδα που αντιστέκεται, που ξέρει παρά τις δυσκολίες να αγωνίζεται και να κερδίζει. Συγχαρητήρια στην Αθανασία, συγχαρητήρια στον Σύλλογο, στους προπονητές και στους γονείς της που βρίσκονται στο πλευρό της και την στηρίζουν. Εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες» πρόσθεσε ο Κ. Αγοραστός. « Η επιτυχία ήρθε μετά από αρκετές δυσκολίες» δήλωσε η Αθανασία Καρατσιβή. «Δούλεψα πολύ, είχα κάποιους μικροτραυματισμούς, τα υλικά που είχα στη διάθεσή μου δεν ήταν τα καλύτερα. Στην αρχή της χρονιάς βρισκόμουν σε μεταβατικό στάδιο. Είχα όμως πολύ καλό προπονητή και έτσι αποφάσισα ότι αξίζει να συνεχίσω για μια ακόμη χρονιά και απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσω για λίγο ακόμα. Θέλω να φτάσω σε ένα ακόμα καλύτερο επίπεδο και να κατακτήσω μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα». Την αθλήτρια συνόδευαν ο νυν προπονητής της Γρηγόρης Καλαϊτζογλίδης, ο πρώτος της προπονητής Παναγιώτης Παπαδημητρούλας και η μητέρα της Γιώτα, που είναι μητέρα δυο παγκόσμιων πρωταθλητών, αφού και αδελφός της Αθανασίας, Πάνος, είναι διακεκριμένος αθλητής στο άθλημα της ποδηλασίας.

 

AGORASTOS1.jpg

Τα δώρα από το Κατάρ στον Περιφερειάρχη

*ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ!

AGORASTOS.jpg

 

Σε ρυθμούς ...Μουντιάλ κινείται το γραφείο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού έξι μήνες περίπου πριν τη διοργάνωση που θα γίνει στο Κατάρ . Και φαίνεται από το διάκοσμό του που περιλαμβάνει τα δώρα που του έστειλε ο αναπληρωτής εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης Κρανιώτης Aθανάσιος-Δευκαλίων Μπατσίλας.
Κυρίαρχη θέση μια μινιατούρα του γηπέδου που θα γίνει ο τελικός, αλλά και η μινιατούρα του κυπέλλου της διοργάνωσης. Επίσης το πακέτο των δώρων που έλαβε ο Περιφερειάρχης έχει μια μπάλα όμοια με αυτή των αγώνων, αναμνηστικό καπέλο και μπλουζάκι.
Σίγουρα με δεδομένη την αθλητική του λατρεία ο Κώστας Αγοραστός χάρηκε ιδιαίτερα και από τώρα ζει σε ρυθμούς Μουντιάλ… Αν και προηγείται το παγκόσμιο κύπελλο της… Θεσσαλίας και αναφερόμαστε στο παγκόσμιο υδατοσφαίρισης παίδων-κορασίδων που θα γίνει σε Λάρισα (κορασίδων) και Βόλο (παίδων) 21-27 Αυγούστου.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass