Πανηγύρια και στον Βόλο για Καρατσιβή

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΒΟΛΙΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΓΡ. ΚΑΛΑΪΤΖΟΓΛΙΔΗ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2022 20:40

Η Λαρισαία Αθανασία Καρατσιβή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης που έγινε στο Κάλι της Κολομβίας έκανε δύο παγκόσμιες επιτυχίες, καθώς πήρε την 5η θέση στα 400 μέτρα επιφάνειας και την 4η στα 800 μέτρα επιφάνειας.


Πάντως, η επιτυχία της Καρατσιβή πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα στην πατρίδα της, τη Λάρισα, αλλά και στον γειτονικό Βόλο, καθώς προπονείται με τον Βολιώτη προπονητή Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη, αφού είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό Τμήμα της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.
Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γρηγόρης Καλαϊτζογλίδης αναφέρει: «Αθανασία μου. Έπειτα από μια απαιτητική και δύσκολη χρονιά, τα καταφέραμε! 4η στον κόσμο στα 800 μ. επιφάνειας και 5η στα 400 μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών - Γυναικών στο Κάλι της Κολομβίας.
Καταφέραμε μαζί με σκληρή δουλειά να αναπτύξουμε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά επίτευξης υψηλών επιδόσεων, ενώ παράλληλα αναδιαμορφώσαμε βασικά στοιχεία της τεχνικής και της τακτικής σου.
Αισθάνομαι πολύ περήφανος για σένα, διότι κατάφερες, παρά τις απαιτητικές συνθήκες υψομέτρου, να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο.
Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου και για την άψογη συνεργασία μας. Πολλά συγχαρητήρια!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass