Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2022 20:20

Ο Μπουρούσης νέος πρόεδρος της Καρδίτσας

Χρέη προέδρου στην ΚΑΕ ΑΣ Καρδίτσας θα εκτελεί εφεξής ο Γιάννης Μπουρούσης, όπως ο ίδιος ενημέρωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ο άνθρωπος που, με την εμπειρία και τα νούμερά του, έφερε τη θεσσαλική ομάδα στην Basket League, αναλαμβάνει ένα διαφορετικό πόστο και ως μπασκετο-παράγοντας πλέον θα προσφέρει υπό νέο πρίσμα τις πολύτιμες και ανεκτίμητες υπηρεσίες του.
Ο ίδιος, μετά το πέρας της Γ.Σ. των μετόχων, έγραψε στη σχετική ανάρτησή του: «Η νέα διοίκηση της Α.Σ. Καρδίτσας ΚΑΕ είναι γεγονός μετά τη Γενική Συνέλευση των μετόχων. Η θέση του προέδρου αποτελεί για εμένα, χαρά και τιμή. Όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε για το μπάσκετ της Καρδίτσας».

 

Το ρόστερ της Δάφνης Γλαύκης

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2022-2023

Η Δάφνη Γλαύκης θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄τοπικής κατηγορίας τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023, κάτω από τις οδηγίες του νέου τεχνικού Σάκη Τσιάρα.
Από τη διοίκηση έγιναν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα είναι στο ρόστερ και αυτοί είναι οι:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ηλίας Ζήμα
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βάιος Μπλέτσας, Δημήτρης Μπατζογιάννης, Ευάγγελος Τσιώλης, Νίκος Γκουντουβάς, Βάιος Τζιότζιος, Κώστας Τζιότζιος, Νικόλαος Γούτος, Κωνσταντίνος Ντόντος
ΜΕΣΟΙ: Παναγιώτης Μπατζογιάννης, Δημήτρης Σβερκούλης, Γεώργιος Μούμος, Βάιος Στεργίου, Κωνσταντίνος Νεράτζης, Χρήστος Βλάχος
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Νίκος Καραγιάννης, Νίκος Τσιώλης, Ραφαήλ Μητροδήμος, Κωνσταντίνος Τσιάρας, Ζήσης Μαλάκος, Ίγγλις.
*Όσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας, θα ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου.

 

Χοροεσπερίδα διοργανώνει ο Ολυμπος Γόννων

Την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιουλίου στην Κεντρική πλατεία Γόννων, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια χοροεσπερίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας Όλυμπος, υπό τους ήχους του Γιώργου Αγγέλη και Αλέξη Κασιάρα.
Σε μια βραδιά που το Δ.Σ. και τα μέλη του Γ.Σ. Ολύμπου Γόννων υπόσχονται ατέλειωτο κέφι και διασκέδαση, καλώντας τους φίλους του συλλόγου και όχι μόνο, να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

Στον εισαγγελέα ο φάκελος του Ηρακλή

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 150.000 ΣΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ»

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε χθες ότι διαβιβάζει στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αλλά και στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα τον φάκελο της ΚΑΕ Ηρακλής. Η ΕΕΑ τονίζει στην απόφασή της ότι η «κυανόλευκη» ΚΑΕ παρέβη διατάξεις του νόμου και χαρακτηρίζει «βαρεία» αυτήν την παράβαση, ενώ επιβάλλει συνολικό πρόστιμο 150.000 ευρώ στους «κυανόλευκους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass