ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τέσσερις παίκτες από την ακαδημία στη Σλοβενία

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2022 20:10

Τέσσερις ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της Ερασιτεχνικής του Απόλλωνα Λάρισας, συμμετέχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, το βασικό στάδιο της οποίας πραγματοποιείται από την περασμένη Παρασκευή στη Σλοβενία.


Πρόκειται για τους Γρηγόρη Πασιά, Κωνσταντίνο Μπακαρό, Νικόλαο Τερζούδη και Παύλο Διβανέ, παιδιά που αναμένεται να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες, έχοντας την ευκαιρία να δουλέψουν επαγγελματικά, βελτιώνοντας την αγωνιστική και φυσική τους κατάσταση.
Δηλώνουν δε πολύ ενθουσιασμένοι καθώς δουλεύουν σε ένα ιδανικό περιβάλλον στο Rogla της Σλοβενίας, εκεί που χτίζεται ο φετινός Απόλλων, και οι επαγγελματίες παίκτες τους έχουν αγκαλιάσει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.
Η διοίκηση του ερασιτέχνη Απόλλωνα εκφράζει τις ευχαριστίες της τόσο στον πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων κ. Κώστα Τσακίρη όσο και στον προπονητή κ. Βαγγέλη Μόρα, για τις ευκαιρίες που δίνουν στους νέους ποδοσφαιριστές και ανοίγουν την πόρτα της πρώτης ομάδας.
Είναι παράλληλα ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, από το γεγονός ότι η αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά των προπονητών, όλα αυτά τα χρόνια, αποδίδει καρπούς.
Η περίοδος που ακολουθεί είναι περίοδος ξεκούρασης για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας. Μετά τις 20 Αυγούστου ξεκινούν οι ομάδες της Κ-19, Κ-16 και Κ-14 με εργομετρήσεις και προπονήσεις, ενώ από αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινούν και τα μικρότερα τμήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass