Αρχίζει σήμερα το ΑΕΛικό τριήμερο

ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ - EEA: ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2022 17:40

Με συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Divani, αρχίζει το ΑΕΛικό τριήμερο για την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας.


Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Αχιλλέας Νταβέλης, θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο λειτουργίας της ομάδας και του επιτελείου όλων των επιμέρους τμημάτων της. Η εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει, θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας περιόδου 2022-23.
Για την προσέλευση στον χώρο της εκδήλωσης αποτελεί προϋπόθεση η χρήση μάσκας, πρωτίστως για τη διασφάλιση της υγείας όλων μας, αλλά εν προκειμένω και για την αυξημένη προστασία των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων μελών του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, που βρίσκονται στην προπαρασκευαστική διαδικασία έναρξης της προετοιμασίας.
Αύριο και ώρα 9 π.μ., θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ μία ημέρα μετά, την Πέμπτη 28/7 και ώρα 6.30 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ, θα τελεστεί αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο και στις 7 μ.μ., θα ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία υπενθυμίζουμε πως θα είναι ανοιχτή για το κοινό, το οποίο θα φιλοξενηθεί στις Θύρες 2, 3 και 4 του σταδίου. Θα τηρηθούν δε τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, όπως είναι κατ’ ελάχιστο η χρήση μάσκας, ειδικά σε συνθήκες συνωστισμού.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ επισημοποίησε με ανακοίνωσή της τη δεδομένη συνέχιση της συνεργασίας της με το επί σειρά ετών ιατρικό επιτελείο της ομάδας και συγκεκριμένα, τον επικεφαλής ιατρό, κορυφαίο χειρουργό ορθοπεδικό, Γεώργιο Μπασδέκη, τον επικεφαλής φυσικοθεραπευτή, Γεώργιο Ζαχαρή και τους βοηθούς φυσικοθεραπευτές, Γεώργιο Μέκρα και Αναστάσιο Παπαρσένο.
*Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποίησε επίσης την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Απόστολο Νταϊλιάνη, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα διεύθυνσης του Τμήματος Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, με στόχο την πλήρη αναδιοργάνωσή του σε σύγχρονα πρότυπα.

 

Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Η μεταβίβαση των μετοχών της ΑΕΛ στην οικογένεια Νταβέλη βρίσκεται υπό συζήτηση στην ΕΕΑ. Χαρακτηριστική είναι ενημέρωση της ΕΕΑ:
Άδειες 69 Α
Α) ΠΑΕ Αθλητική Ένωση Λάρισας-ΑΕΛ
Νταβέλης Αχιλλέας (70%)
Νταβέλης Ιωάννης (19,71%)
Συζήτηση υπό διάσκεψη.
Β) Χορήγηση πιστοποιητικών σε δύο ακόμα ομάδες της Super League 2 από την ΕΕΑ.
Αναλυτικά: Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της Super League 2: Γ.Σ. Καλλιθέας, Κηφισιά.

 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Οι «Βυσσινί» στο Καρπενήσι, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας (12-26 Αυγούστου), θα δώσουν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:
13/8 με Αιολικό
18/8 με Παναχαϊκή
21/8 με Προοδευτική
25/8 με Α.Ε. Μυκόνου
Ανάλογα με την κλήρωση της 31ης/8 και την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, που είναι επί του παρόντος η 11η/9, θα διαμορφωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων μετά την επιστροφή της αποστολής στην Πρωτεύουσα του Θεσσαλικού Κάμπου.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2
Σε νέα ώρα από αυτή που αρχικά είχε αποφασιστεί, θα γίνει το Δ.Σ. της Super League 2, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Έτσι αντί για τις 13:00, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί, το Δ.Σ. θα γίνει μία ώρα νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 12:00.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
1. Παραχώρηση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων σε ΕΡΤ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023
2. Διάφορα Θέματα».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass