Πάλεψε μέχρι το τέλος ο Μεσσής

Ηττα στον πρώτο γύρο για τη Μιχαέλα Λάκη

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2022 20:50

Ο Λαρισαίος Ανδρέας Μεσσής πάλεψε μέχρι τέλους με τον Ρουμάνο Ματέι Τόντοραν, Νο.5 στην κατάταξη των 14αριών στην Ευρώπη, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα στα τρία σετ και έμεινε εκτός προημιτελικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U14 της Tennis Europe.

Τα σετ 1-6, 7-6, 0-6.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στα 14άρια και Νο.24 στα 14άρια στην Ευρώπη, έκανε μια πολύ καλή πορεία στο Μοστ της Τσεχίας, όπου φιλοξενήθηκε το μεγάλο τουρνουά της Tennis Europe.
Στον 2ο γύρο, όπου πέρασε με μπάι, είχε κερδίσει τον Μονεγάσκο Λεονάρντο Λούμπισιτς με 6-3, 6-2, ενώ στον 3ο γύρο κέρδισε τον Βρετανό Μαρκ Τσέπαν με 4-6, 6-2, 6-4.
Ο άλλος Έλληνας παίκτης που αγωνίστηκε στα αγόρια στο Μοστ, ο Οδυσσέας Γελαδάρης, θυμίζουμε πως είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο από τον Πολωνό Αλεξάντερ Μπλάςμε 6-0, 6-3. Έπειτα έπαιξε στο consolation ταμπλό, όπου κέρδισε τον Αρμένιο Χοβάνες Σογκόιαν με 4-2, 4-1 και τελικά ηττήθηκε στον 2ο γύρο από τον Μαυροβούνιο Σκέντερ Κατάνα, No.2 στο ταμπλό, με 2-4, 4-1, 4-1.
Στα διπλά, Γελαδάρης και Μεσσής κέρδισαν τους Βόσνιους Γιαν Μπολομπάν και Αμίρ Σκριτζέλι με 6-1, 6-2, αλλά ηττήθηκαν στον 2ο γύρο από τους Βούλγαρους Ιβάν Ιβάνοφ και Ντίμιταρ Κισίμοβ, No.3 στο ταμπλό, με 1-6, 7-5, 11-9.
Στα κορίτσια, η Μυρτώ Πρωιμάκη έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο, περνώντας με μπάιστον 2ο και κερδίζοντας εκεί τη Βόσνια Έβα Μπετσίροβιτς με 6-3, 6-2. Στις «32» τη σταμάτησε η κορυφαία παίκτρια στην Ευρώπη στα 16άρια, η Τσέχα Αλένα Κοβάκοβα, που την κέρδισε με 6-0, 6-0. Να σημειωθεί πως η Κοβάκοβα έχει μπει στα προημιτελικά με δύο χαμένα σετ σε 3 αναμετρήσεις!
Η Δέσποινα Κοσκινά κέρδισε στην πρεμιέρα της την Κύπρια Νίνα Ανδρονίκου με 3-6, 6-4, 7-5 και μπήκε στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκε από τη Ρουμάνα Μάγια Ιλίντσα Μπουρτσέσκου, με 6-1, 6-1.
Στο διπλό, Κοσκινά και Πρωιμάκη ηττήθηκαν από τις Δανές Αουγκούστα Λούτσια Γκρω Κρίστενσεν και Σοφία Ιζαμπέλα Ράγκους στον 1ο γύρο, με 6-3, 6-3.
Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε καθ’ όλη τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-18 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Κλόστερς της Ελβετίας, η Δήμητρα Παύλου έμεινε εκτός προημιτελικών της διοργάνωσης.
Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από τη Βρετανίδα Έλλα ΜακΝτόναλντ με 6-2, 6-1 στη φάση των “16” ολοκληρώνοντας την παρουσία της στο τουρνουά.
Η Παύλου ήταν η τελευταία από την ελληνική αποστολή, που είχε μείνει στη διοργάνωση καθώς ο Θοδωρής Μητσάκος ηττήθηκε στον 2ο γύρο (είχε περάσει μπάι από τον 1ο) από τον Πορτογάλο ΤιάγκοΠερέιρα με 7-5, 6-3, ο Βλαντιμίρ Χόλμπαν ηττήθηκε επίσης στο 2ο γύρο από τον Ελβετό Ντίλαν Ντίντριχ με 6-1, 6-3, ενώ και η Τυρναβίτισσα Μιχαέλα Λάκη γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό (2ο γύρο) από την Ολλανδή Σάρα φαν Εμστ με 6-4, 7-6.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass