Καλή εικόνα και νέα νίκη για την ΑΕΚ

*ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΦΟΛΕΝΤΑΜ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2022 20:55

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας σημείωσε η ΑΕΚ, καθώς μετά την Γκενκ (2-0), επικράτησε κι επί της νεοφώτιστης στην Eredivisie, Φόλενταμ με 2-1 στο προπονητικό κέντρο του Αλκμάαρ, σε ένα ματς που (μετά από συμφωνία των δύο ομάδων) διεξήχθη σε... τέσσερα 25λεπτα.

Οι Αραούχο και Κοσίδης (πέναλτι) σημείωσαν τα δύο γκολ των «κιτρινόμαυρων» που έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες στα πρώτα δύο 25λεπτα, προηγήθηκε με τον Φαν Μίγχεμ (4’) η ολλανδική ομάδα. Στο 32’ η ΑΕΚ έφερε το ματς στα ίσα με ένα γκολ... καρμπόν σαν αυτό που δέχθηκε. Ο Λιβάι Γκαρσία πίεσε ψηλά τον γκολκίπερ της Φόλενταμ, Στάνκοβιτς, του έβαλε κόντρα όσο χρειαζόταν για να κλέψει την μπάλα ο Αραούχο και να τον προσπεράσει ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 70’ ο Μουστακόπουλος πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φράνσον πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα και κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του απ’ τον γκολκίπερ Λάουερς. Ο Κοσίδης ανέλαβε την εκτέλεση στο 72’ κι ευστόχησε απ’ τα έντεκα μέτρα, δίνοντας το προβάδισμα στην ΑΕΚ με 2-1.
Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει και να έχει πολύ πιο πειστική εικόνα στο γήπεδο και στο 91’ ο Γιούσης από πολύ καλή θέση έχασε σημαντική ευκαιρία να σημειώσει τρίτο γκολ για τους «κιτρινόμαυρους».
ΦΟΛΕΝΤΑΜ (Βιμ Γιόνκ): Φ. Στάνκοβιτς (50’ Λάουερς), Πλατ (50’ Ζεφούικ), Μιράνι, Μούρκιν, Φαν Ντούιλ (50’ Ναζίχ), Μιούρεν, Φαν Μίγχεμ, Αντονούτσι (50’ Οριστάνιο), Μπεναμάρ (71’ Γκουστάβο), Ελ Καντίρι (50’ Ελμπέρς), Μπιλάλ Ουλντ-Τσικχ (50’ Βαλίντ Ουλντ-Τσικχ).
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης (50’ Τ. Στάνκοβιτς), Μήτογλου (50’ Ραντόνια), Σιμάνσκι (50’ Κορνέζος), Τζαβέλλας (50’ Μοχαμάντι), Γιόνσον (50’ Μουστακόπουλος), Γκατσίνοβιτς (50’ Μιτάι), Μάνταλος (50’ Φράνσον, 90’ Τζούντα Γκαρσία), Πινέδα (50’ Άμραμπατ), Λιβάι Γκαρσία (50’ Γιούσης), Τσούμπερ (50’ Χατζισαφί), Αραούχο (50’ Κοσίδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass