«Κλείδωσε» η πρόσληψη του Μπένετ στη θέση του νέου αρχιδιαιτητή

*ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΕΤΙΑ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2022 20:45

Ο Στιβ Μπένετ θα είναι οριστικά ο νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ για την επόμενη διετία, καθώς η πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου για την πρόσληψη του Άγγλου, «πέρασε» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ με πλειοψηφία και το μόνο που απομένει πλέον είναι η επικύρωση της απόφασης από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Υπέρ της πρότασης του προέδρου της ΕΠΟ ψήφισαν 8 μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, κατά ψήφισαν οι Ευάγγελος Μαρινάκης, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, Κώστας Καραπαπάς, ενώ υπήρξαν και δύο «λευκά» από τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠΠ.


Ο Μπένετ ήταν συνεργάτης του πρώην αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ από το καλοκαίρι του 2021, όντας υπεύθυνος για τους παρατηρητές διαιτησίας.
Ως διαιτητής «σφύριξε» στην Premier League από το 1999 μέχρι το 2010, ενώ συμμετείχε στο κορυφαίο πρωτάθλημα και για μία διετία (1993-95) ως βοηθός. Ήταν διεθνής από το 2001 ως το 2006 ως πρώτος διαιτητής.
Μετά την επικύρωση της απόφασης για τον Μπένετ, θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα η πρόσληψη των υπολοίπων μελών της ΚΕΔ.
Ο ΜΑΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ
Εν τω μεταξύ, ο Μάνος Γαβριηλίδης εξελέγη Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, καθώς έλαβε δέκα ψήφους (σε σύνολο έντεκα ψηφισάντων, υπήρξε κι ένα λευκό) κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας. Στην ίδια συνεδρίαση, η Ε.Ε. όρισε ως πρόεδρο στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών τον ε.τ. Αρεοπαγίτη κ. Κωνσταντίνο Παναρίτη, ενώ παράλληλα υπήρξε ενημέρωση -μέσω τηλεδιάσκεψης- από τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για τον κανονισμό διαιτησίας 2022-2023. Η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε επίσης ότι ο αγώνας της εθνικής γυναικών με την Ουαλία (2/9), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ενώ το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και το Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου θα φιλοξενήσουν (4-10 Οκτωβρίου) τις αναμετρήσεις για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νεανίδων (Κ19), με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας και της Τουρκίας.
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΤΕΛΟΣ Η ΣΤΑΣΗ ΑΝΟΧΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ
Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Super League Ευάγγελος Μαρινάκης θέτει τον Παναγιώτη Μπαλτάκο «προ των ευθυνών του», καθώς καθιστά «θεσμική απρέπεια», όπως υπογραμμίζεται, το γεγονός πως δεν υπήρξε καμία επίσημη απάντηση στη σειρά θεσμικών αιτημάτων που υπέβαλε επισήμως και εγγράφως η Super League.
Σε οξύτατο τόνο από την αρχή έως το τέλος της επιστολής, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει πως «η στάση ανοχής του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου απέναντι στην Ομοσπονδία έχει πλέον λάβει τέλος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass