Ανακοίνωσε τον Κακλαμανάκη ο Προμηθέας

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2022 20:40

Ο Προμηθέας ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κακλαμανάκη, με την ομάδα της Πάτρας να γνωστοποιεί τη συμφωνία τους με τον Έλληνα σέντερ για τον επόμενο χρόνο. Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την συμφωνία της με τον διεθνή Έλληνα καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Κακλαμανάκη, ο οποίος την αγωνιστική σεζόν 2022-23 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.


Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης είναι 28 ετών (γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου 1994), έχει ύψος 2,06 μ. και αγωνίζεται ως center. Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα πραγματοποίησε στο Περιστέρι (2013-14) και στον Ηλυσιακό (2014-15), ενώ στη συνέχεια πήγε στο Λαύριο, με τη φανέλα του οποίου καθιερώθηκε στην Basket League, έγινε διεθνής (κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών τον Φλεβάρη του 2019) και αναδείχθηκε «πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος» από τον ΕΣΑΚΕ (σεζόν 2018-19).
Η ραγδαία αγωνιστική του βελτίωση απέφερε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2019-2020, με την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2019-2020) να μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Τη σεζόν που πέρασε επέστρεψε στο Λαύριο και πραγματοποίησε μια πολύ παραγωγική χρονιά, έχοντας στην Basket League 9,3 πόντους και 5,3 ριμπάουντ σε 23 λεπτά μ.ο, ενώ στο BCL είχε 11,4 πόντους και 7,5 ριμπάουντ.
Υποδεχόμαστε τον Δημήτρη Κακλαμανάκη στην μπασκετική μας οικογένεια και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλες του τις ατομικές φιλοδοξίες, βοηθώντας παράλληλα τον Προμηθέα να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass