Ηρακλής καλεί Θ. Ριζούλη

* Για κοινή πορεία στο πρωτάθλημα μπάσκετ * Η ασάφεια για ΑΦΜ και τι αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου της Θεσσαλονίκης *Με 12 ομάδες του χρόνου η Α1

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2022 21:30

Από χθες συνοδοιπόροι θα είναι ο Ηρακλής και ο μεγαλομέτοχος της ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ Θόδωρος Ριζούλης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Ηρακλή, που αναφέρει τα εξής: «Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας τον επιχειρηματία και πρόεδρο της ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ, κ. Θεόδωρο Ριζούλη, με σκοπό την κοινή πορεία στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ.


Το κοινό εγχείρημα έχει στόχο την παρουσία μιας ισχυρής ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού μπάσκετ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με όραμα για ανάπτυξη και δημιουργία, με βάση τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας. Οι νομικοί των δύο πλευρών προχωρούν ήδη τα όσα χρειάζονται να γίνουν.
Στην προσπάθεια αυτήν, που στόχο έχει να συνεχίσει το Ελληνικό Μπάσκετ να έχει «φωνές» και πηγές ανάπτυξης πέραν του «κέντρου», καλούμε τους θεσμικούς φορείς του Αθλήματος, που όλοι αγαπάμε, να συμπαρασταθούν και να δείξουν ότι και δικός τους στόχος είναι η ανάπτυξη του Μπάσκετ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνουν».

ΤΟ ΑΦΜ
Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται αν έχουμε πώληση του ΑΦΜ της ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ στον Ηρακλή, ώστε η ομάδα να προσπαθήσει να παίξει τη νέα περίοδο στην Α1 εθνική κατηγορία ή αν η ίδια συμφωνία αφορά την Α2 εθνική κατηγορία, με δεδομένο ότι ο Ηρακλής αγωνίζεται στη Β’ εθνική κατηγορία.
Πάντως σε περίπτωση διάλυσης της ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ, η ομάδα με την επωνυμία Ερμής Αγιάς θα παίξει στη Β’ εθνική κατηγορία.
Πάντως το ερχόμενο Πρωτάθλημα της Basket League θα γίνει με δώδεκα ομάδες, όπως αποφασίστηκε από τον ΕΣΑΚΕ στη διάρκεια του χθεσινού Διοικητικού Συμβουλίου.
Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε, οι ομάδες αποφάσισαν να εγκρίνουν τη συμμετοχή της Καρδίτσας, ενώ δεν θα περιμένουν το ενδεχόμενο να προκύψει ομάδα που θα αντικαταστήσει το Ψυχικό (ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία, αλλά δεν θα παίξει σε αυτή).
Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ο πρόεδρος της ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ Θόδωρος Ριζούλης ζήτησε να παρέμβει και να τοποθετηθεί, αίτημα που όμως δεν έγινε αποδεκτό από τον ΕΣΑΚΕ. Εξάλλου, συζητήθηκε το θέμα της wildcard και της δυνατότητας αυτής να υπάρχει, με ορίζοντα να είναι εφικτή η χρησιμοποίησή της από το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ό,τι αποφασίστηκε, θα επικυρωθεί λογικά στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass