ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ/BASKET LEAGUE

Ο Μούντι πιο θεαματικός παίκτης της σεζόν

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΚΑΡΝΤ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2022 20:00

Ακόμα μια προσωπική διάκριση αποκόμισε ο Στέφαν Μούντι, καθώς, μετά την ανάδειξή του σε μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, απέσπασε και το βραβείο για τον πιο θεαματικό παίκτη της παρελθούσας σεζόν στην Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο Ρέθυμνο τη σεζόν 2018-19, εντάχθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2021 στο δυναμικό της Λάρισας και βοήθησε τους Θεσσαλούς να φτάσουν στους «μικρούς τελικούς» και στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα.
Ο Μούντι πρώτευσε σε όλες τις ψηφοφορίες για τον πιο θεαματικό παίκτη και... διαδέχθηκε τον (σ.σ. περσινό νικητή) Μάριο Χεζόνια του Παναθηναϊκού, ενώ άφησε στη δεύτερη θέση τον Σακίλ ΜακΚίσικ του Ολυμπιακού. Στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των 13 ομάδων, ο 29χρονος Μούντι συγκέντρωσε 12 ψήφους (ποσοστό 46,15%), ενώ ο ΜακΚίσικ πήρε 3 ψήφους (11,5%). Ο Μούντι πήρε 21 ψήφους (ποσοστό 42,86%) στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και ο ΜακΚίσικ 10 (20,41%), ενώ στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού ο Μούντι συγκέντρωσε το 23,02% των ψήφων και ο ΜακΚίσικ το 9,83%.
«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό, όλους τους συμπαίκτες μου στη Λάρισα και τους πάντες στη διοίκηση που μας βοήθησαν στο φετινό... ταξίδι» δήλωσε ο Μούντι για το βραβείο του πιο θεαματικού παίκτη του πρωταθλήματος και συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ τους αρχηγούς και τους προπονητές των ομάδων της Basket League και όσες και όσους με ψήφισαν γι’ αυτό το βραβείο. Θυσίασα πολλά για να καταφέρω να πετύχω σπουδαία πράγματα την περασμένη σεζόν. Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα να είμαι ο πιο θεαματικός παίκτης της περασμένης σεζόν και που μπόρεσα να φέρω κάτι ξεχωριστό στην πόλη της Λάρισας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass