Ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν ο Απόλλωνας

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2022 20:00

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς ξεκίνησε χθες το απόγευμα ο Απόλλωνας Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.


Οι «κυανόλευκοι» υπό τις οδηγίες πλέον του Βαγγέλη Μόρα και με νέα διοίκηση, αυτήν του Κώστα Τσακίρη, αλλά και με την παραμονή αρκετών παικτών από την περσινή ομάδα, άρχισαν τις προπονήσεις με στόχο την ομαλή μετάβαση στο τέλος της εβδομάδας στη Σλοβενία, εκεί όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.
Η εκκίνηση του Απόλλωνα πραγματοποιήθηκε με τον καθιερωμένο αγιασμό, πριν πάρουν μπάλα στα πόδια οι ποδοσφαιριστές των «καυνόλευκων». Το πλάνο του Απόλλωνα και φέτος θα είναι ο συνδυασμός των νεαρών με των έμπειρων ποδοσφαιριστών, με στόχο το καλό ποδόσφαιρο και την άνετη παραμονή στην κατηγορία.
Όσο για τον στόχο είναι η παραμονή, όπως δηλώθηκε από τον πρόεδρο, κ. Κώστα Τσακίρη, που, μεταξύ άλλων, είπε ότι: «Ο στόχος της ομάδας μας είναι η παραμονή στην κατηγορία σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε ένα υγιές πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς. Καλή επιτυχία εύχομαι και στην ΑΕΛ, με την οποία θα είμαστε στην ίδια κατηγορία».
Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής Βαγγέλης Μόρας που δήλωσε τα εξής: «Για εμένα είναι μια ευχάριστη στιγμή, διότι μου δίνεται η δυνατότητα να γίνω επαγγελματίας προπονητής σε μια ομάδα την οποία την γνωρίζω καλά. Ήμουν παίκτης, οπότε το να βρίσκομαι τώρα εδώ προπονητής είναι τιμητικό, είναι ωραίο και ευχάριστο και χαίρομαι που ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας μού έδωσε αυτήν τη δυνατότητα να μπορέσω και εγώ να δοκιμάσω τις ικανότητές μου σε αυτό το επίπεδο. Όσον αφορά την προετοιμασία, βρισκόμαστε σε μια περίεργη φάση γιατί δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Εμείς σήμερα ξεκινάμε επίσημα λόγω του ότι θα φύγουμε την Παρασκευή για τη Σλοβενία, όπου υπάρχουν προγραμματισμένα έξι φιλικά. Δεν έχουμε οργανώσει ακόμη το πρόγραμμα της προετοιμασίας, καθώς θα πρέπει πρώτα να μάθουμε πότε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, ούτως ώστε να φτιάξουμε και το πρόγραμμά μας. Στη Σλοβενία θα μείνουμε δύο εβδομάδες. Το θετικό για εμάς είναι πως ο κορμός της ομάδας παρέμεινε. Ο οργανισμός του Απόλλωνα αποτελείται από Λαρισαίους κατά βάση και αυτός είναι και ο στόχος μας. Να δουλέψουμε με νεαρά παιδιά».
Τέλος, ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Καλούσης τόνισε ότι: «Ξεκινάει σήμερα η χρονιά για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε ένα καλό, δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο και ο καθένας μας να πετύχει σε προέκταση με τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του προσωπικούς στόχους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass