Στις Εθνικές ομάδες τένις Μεσσής και Λάκη

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2022 20:40

Στην Τσεχία φιλοξενείται αυτήν τη χρονιά το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 14άρια και στα 16άρια, με τις ελληνικές αποστολές να έχουν αναχωρήσει, με τελικούς προορισμούς τις πόλεις Μόστ και Πρέροφ.


Στο Μοστ θα φιλοξενηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αγοριών-Κοριτσιών U14, στο οποίο θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα ο Λαρισαίος Ανδρέας Μεσσής, ο Οδυσσέας Γελαδάρης, η Μυρτώ Πρωιμάκη και η Δέσποινα Κοσκινά.
Στο Πρέροφ γίνεται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αγοριών-Κοριτσιών U16, όπου θα αγωνιστούν για τη χώρα μας οι Ανδρέας Λοϊζάς, Χρήστος Σπύρου, Άρτεμις Ασλανισβίλι και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου.
Τα δύο τουρνουά θα έχουν από 4 ταμπλό, μονών και διπλών σε αγόρια και κορίτσια, με τον κάθε αθλητή να παίζει σε μονά και διπλά. Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα, 18 Ιουλίου.
ΚΑΙ Η ΜΙΧΑΕΛΑ ΛΑΚΗ
Στο Κλόστερς της Ελβετίας βρίσκεται η ελληνική αποστολή, αποτελούμενη από την Τυρναβίτισσα Μιχαέλα Λάκη, τη Δήμητρα Παύλου, τον Θοδωρή Μητσάκο και τον Βλαντιμίρ Χόλμπαν.
Στο Κλόστερς της Ελβετίας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 βρίσκονται οι Μιχαέλα Λάκη, Δήμητρα Παύλου, Θοδωρής Μητσάκος και Βλαντιμίρ Χόλμπαν, που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στη μεγάλη διοργάνωση της ITF.
Και οι τέσσερις Έλληνες αθλητές/-τριες θα συμμετέχουν και στα δύο ταμπλό του τουρνουά, παίζοντας στα μονά και στα διπλά, όπου θα συνεργαστούν μεταξύ τους (Λάκη-Παύλου, Μητσάκος-Χόλμπαν).
Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο Λαρισαίος Φοίβος Μιχαλόπουλος.
Οι αγώνες θα αρχίσουν σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass