«Στέλνουν» στην ΑΕΛ τον Πλέγα

*Αγωνιζόταν πέρυσι στην Αναγέννηση Καρδίτσας * Καρπενήσι ή Πτολεμαΐδα η προετοιμασία * Ποιοι «παίζουν» για γυμναστές

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2022 21:00

Επίσημα δεν υπάρχει κανένα ανακοινωθέν μέχρι τώρα από τη νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά διοικητικό στέλεχος έλεγε σε εκδήλωση που παρευρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα ή αύριο.


Αυτές θα αφορούν αρχικά τους τεχνικούς διευθυντές Τάσο Βενέτη και Στάθη Ταυλαρίδη, αλλά και το προπονητικό τιμ που αποτελούν οι: Παναγιώτης Γκουτσίδης, Αλέξανδρος Βεργώνης, Λουίτζι Τζενάμο. Μέχρι τώρα βλέπουμε κινήσεις που θεωρούνται ευρείας αποδοχής. Δεν αποκλείεται, αν τελειώσει το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών από τον πρώην μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια στον νυν μεγαλομέτοχο Αχιλλέα Νταβέλη, που θα πρέπει να εγκριθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, να γίνει και επίσημη παρουσίαση εντός της εβδομάδας, αφού πληροφορίες θέλουν να κυκλοφορούν γρήγορα τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας.
Στο μεταξύ από την …Πάτρα διέρρευσε η πρώτη πιθανή μεταγραφή της ΠΑΕ ΑΕΛ και αυτή είναι η απόκτηση του Κωνσταντίνου Πλέγα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Ο Πλέγας έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα τη σεζόν που τελείωσε (αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια και πέτυχε δύο γκολ) και αν αποκτηθεί σίγουρα θα είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.
Γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1997 στα Καλάβρυτα και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας της Πάτρας, για να μεταγραφεί στη συνέχεια στην Παναχαϊκή. Με τις εμφανίσεις του προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο οποίος τον απέκτησε το 2014. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός σε Παναχαϊκή και Πανθρακικό. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Πανιώνιος, πριν επιστρέψει εκ νέου στην Παναχαϊκή. Το 2019 μετακόμισε στη Δόξα Δράμας, ενώ την προπερασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Χανίων. Να σημειωθεί πως έχει χρισθεί διεθνής με τις ομάδες Νέων της Εθνικής μας ομάδας, μετρώντας 15 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και 2 γκολ.
Να αναφέρουμε ότι μια μεταγραφή που είχε συμφωνήσει επί εποχής Κούγια, αυτή του Γιώργου Ξύδα από τον Ολυμπιακό Βόλου, τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
Το Καρπενήσι είναι ο πιο πιθανός τόπος προετοιμασίας, ενώ εξετάζεται και αθλητικό κέντρο στην περιοχή της Πτολεμαΐδας. Δεν γνωρίζουμε ποιο θα επιλεγεί, αλλά σίγουρα πολλά θα εξαρτηθούν και από τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας.
*Για τη θέση του γυμναστή αυτήν τη στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις. Μία εξ αυτών είναι του περσινού Κυριάκου Παπαδόπουλου που είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις στους παίκτες, ενώ μια άλλη είναι του Βαγγέλη Μπέκα, που είναι γυμναστής στον Παναθηναϊκό.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass