Ο Κώστας Μαντζιώκας στον Αμπελωνιακό

*ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ» ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2022 20:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μια νέα ποδοσφαιρική σελίδα ανοίγει στην ιστορική ομάδα του Α.Ο. Αμπελωνιακού,

η οποία έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στην Α’ τοπική κατηγορία, αλλά τελικά υποβιβάστηκε στη Β’ ΕΠΣΛ.
Αυτό όμως δεν απογοήτευσε τους ανθρώπους των «Πρασίνων», οι οποίοι κινήθηκαν αστραπιαία και έκαναν πρόταση στον έμπειρο καθηγητή Φυσικής Αγωγής με καταγωγή από την Τσαριτσάνη Κώστα Μαντζιώκα, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.
Εκείνος απάντησε θετικά, καθώς και δύο χρόνια πριν ήταν στον Αμπελωνιακό, ενώ δούλεψε στην ομάδα μία ακόμα φορά, το 2018.
 Οι υπεύθυνοι του Αμπελωνιακού θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να θέσουν τις βάσεις για το μέλλον, δίδοντας ευκαιρίες στα νέα παιδιά του συλλόγου. Κι όλα αυτά με σεβασμό στην ιστορία της ομάδας.
Στο «τιμόνι» του Αμπελωνιακού θα βρίσκεται λοιπόν ο Κώστας Μαντζιώκας, ο οποίος εκτός από την ΑΕΛ έχει εργαστεί σε Οικονόμο Τσαριτσάνης, Τύρναβο, Αμπελωνιακό, Τρίκαλα, στον Πανελευσινιακό ως γυμναστής στο πλευρό του Αρχοντίδη (ανέβηκε η ομάδα από Β’ στην Α’ Εθνική), καθώς και στον Αθηναϊκό.
«Βασική προτεραιότητά μας είναι να «χτίσουμε» και να προωθήσουμε τα ταλαντούχα παιδιά της περιοχής να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «Πρασίνων» και πρόσθεσε:
«Ο Αμπελωνιακός είναι μία ιστορική ομάδα, θα δουλέψουμε σε νέα πρότυπα, με νέα παιδιά, τα οποία θα έχουν όρεξη για δουλειά, με απώτερο σκοπό να φτάσουμε τον Αμπελωνιακό εκεί που πρέπει να είναι.
Η Β’ τοπική κατηγορία έχει απαιτήσεις, είναι μία δύσκολη κατηγορία, γι’ αυτό θα πρέπει κι εμείς να είμαστε ανταγωνιστικοί» κατέληξε ο Κώστας Μαντζιώκας.ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Παράλληλα με την πρόσληψη του Κώστα Μαντζιώκα, στο διοικητικό σχήμα θα εισέλθουν πέντε ακόμα παράγοντες που αγαπούν τον Αμπελωνιακό, ενώ όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα, στόχος των διοικούντων είναι να παραμείνουν όλοι οι παίκτες από το περσινό ρόστερ και να γίνουν απλά δύο ή τρεις μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass