Σημαντική επιτυχία για τη Γυμναστική Ενωση Λάρισας

*ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2022 21:15

Στην πόλη της Πρέβεζας διεξήχθησαν οι 1οι Βαλκανικοί Αγώνες Αισθητικής Γυμναστικής, παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου, με συμμετοχή εννέα χωρών.
Η Γυμναστική Ένωση Λάρισας κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια.


Το πρώτο με τις πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες στην ηλικία 8-10 short, Αργυροπούλου Γεωργία, Καβαρατζή Εριέττα, Παπαδόντα Λυδία-Στυλιανή, Πολύζου Στυλιανή, Ποταμίτη Αντριάννα, Σακαρέτσιου Μαρκέλα και Τσάκαλου Κωνσταντίνα.
Επίσης την τρίτη θέση στο Open International Cup, στην κατηγορία 12-14 long, κατέκτησαν οι: Γιαταγάνα Αικατερίνη, Καραΐσκου Παγώνα-Στυλιανή, Καρκατσέλα Παναγιώτα, Κουρδή Μαρίνα, Μαυρομάτη Δέσποινα, Μητρά Θέκλα, Νικολάου Χριστίνα-Άννα, Παλάτου Νίκη, Πάσχου Μαρία-Δέσποινα και Τσάκαλου Ευαγγελία.
Η διοίκηση εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στους γονείς και στις προπονήτριες Βαϊοπούλου Νικολέτα και Κισκινούδη Μαρίζα για την προετοιμασία των αθλητριών και τις σπουδαίες διακρίσεις.
ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ
Παρουσία του ομοσπονδιακού προέδρου της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, κ. Βαΐόπουλου Γεώργιου, ο εκπρόσωπος της ΓΕΛ κ. Μορφινός Ευάγγελος, συνυπέγραψε Σύμφωνο Αδελφοποίησης με το τουρκικό Σωματείο Savkar Gymnastic Sport Club, στο πλαίσιο της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass