ΑΘλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2022 19:30

ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
Προπαιδικό, Παιδικό και Εφηβικό τουρνουά 5x5 του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) διοργανώνει Προπαιδικό, Παιδικό και Εφηβικό τουρνουά 5x5 σε τρία γκρουπ.
1ο γκρουπ (Προπαιδικό) παιδιά που γεννήθηκαν από το 2012 – 2015.


2ο γκρουπ (Παιδικό) παιδιά που γεννήθηκαν από το 2008 – 2011.
3ο γκρουπ (Εφηβικό) παιδιά που γεννήθηκαν από το 2004 – 2007.
Εάν σε κάποιο ηλικιακό γκρουπ δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ομάδων (5 ομάδες το λιγότερο για κάθε γκρουπ), δεν θα διεξαχθεί το Πρωτάθλημα του συγκεκριμένου ηλικιακού γκρουπ.
Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. (Δημαρχείο – 2ος όροφος), υπεύθυνος υπάλληλος κ. Τσάρας Θεόδωρος, τηλέφωνο 24913-50.142-141, από Δευτέρα 18-7-2022 έως Δευτέρα 8-8-2022 (10:00 – 14:00).
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν από τους αρχηγούς των ομάδων (κάθε ομάδα μπορεί να αποτελείται από 7 έως 12 άτομα, με δικαίωμα συμμετοχής έως 10 ποδοσφαιριστές σε κάθε αγώνα).
Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:
Ιατρική βεβαίωση ή φωτοαντίγραφο κάρτας υγείας.
Πιστοποιητικό γέννησης.
Υπεύθυνη Δήλωση γονέα για τη συμμετοχή του παιδιού του στο Πρωτάθλημα 5x5.
Οι κληρώσεις και η ενημέρωση για το πρόγραμμα των αγώνων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12-8-2022 στις 14:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Έναρξη αγώνων την Τρίτη 16-8-2022.

 

Η Α.Ε. Κιλελέρ πήρε τον Σωκράτη Αντωνίου και τον Αναγνώστη

Η Α.Ε. Κιλελέρ ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού Σωκράτη Αντωνίου από την ομάδα του Ολυμπιακού Αμπελιά και του 20χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Αναγνώστη από την ομάδα της Ανθούπολης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει τις ομάδες του Ολυμπιακού Αμπελιάς και της Ανθούπολης για την άψογη συνεργασία.

 

Δύο πολίστες του ΝΟΛ στην Εθνική ομάδα

Η προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βόλου (21-27 Αυγούστου) συνεχίζεται για τους Παίδες, από χθεςΠαρασκευή (15/7) έως το Σάββατο 23 Ιουλίου, με την κλήση δύο νεαρών πολιστών του ΝΟΛ σε προετοιμασία, από τον ομοσπονδιακό τεχνικόμ Φώντα Λεμπέση και τον βοηθό του, Φώντα Μαρκόπουλο.
Συγκεκριμένα υπήρχε τρίτη συνεχόμενη κλήση για προετοιμασία για τους δύο αθλητές του Ν.Ο. Λάρισας, Γκάντζος Άγγελος (2007), Μότσιας Θεοδόσης (2008), μεταξύ 24 αθλητών από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, στην κατηγορία Κ15, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα.

 

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού
Στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League

Η UEFA χώρισε το απόγευμα της Παρασκευής τα υπό-γκρουπ της κλήρωσης του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δευτέρα (18/7, 13:00), με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει τους πέντε υποψήφιους αντιπάλους του.
Συγκεκριμένα, το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα (θα παίξουν στις 20 και 27 Ιουλίου), μπήκε στο 1ο υπό-γκρουπ με τον Απόλλωνα Λεμεσού από την Κύπρο, τον νικητή του ζευγαριού Λουντογκόρετς - Σάμροκ ή τον νικητή του ζευγαριού Φερεντσβάρος - Σλόβαν. Μία εξ αυτών των πέντε ομάδων θα είναι κι ο αντίπαλος των Πειραιωτών στον 3ο προκριματικό, εφόσον ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα. Αναλυτικά η σειρά των υπό-γκρουπ της κλήρωσης της Δευτέρας:

1ο ΥΠΟ-ΓΚΡΟΥΠ
Ισχυροί
Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) - Ολυμπιακός (Ελλάδα)
Ντίναμο (Κροατία) - Σκούπι (Βόρεια Μακεδονία)
Γκαράμπαγ (Αζερμπαϊτζάν) - Ζυρίχη (Ελβετία)
Ανίσχυροι
Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) - Σλόβαν (Σλοβακία)
Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) - Σάμροκ (Ιρλανδία)
Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος)

2ο ΥΠΟ-ΓΚΡΟΥΠ
Ισχυροί
Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)
Ελσίνκι (Φινλανδία) - Πλζεν (Τσεχία)
Ζάλγκιρις (Λιθουανία) - Μάλμε (Σουηδία)
Ανίσχυροι
Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία) - Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)
Μάριμπορ (Σλοβενία) - Σέριφ (Μολδαβία)
Πιουνίκ (Αρμενία) - Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο).

 

Στον τελικό της σφυροβολίας ο Φραντζεσκάκης
25ος τερμάτισε ο Μιχάλης Αναστασάκης

Εξαιρετική εμφάνιση, η οποία του χάρισε την πρόκριση στον τελικό της σφυροβολίας, πραγματοποίησε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στην πρώτη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Όρεγκον.
Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη εκκίνησε όγδοος στη βαλβίδα και με βολή στα 76,03 μ. στην πρώτη του προσπάθεια κατέλαβε την πέμπτη θέση στο πρώτο προκριματικό γκρουπ και τη 10η στο σύνολο, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στον σημερινό τελικό. Οι υπόλοιπες βολές του ήταν στα 74,47 μ. και 75,79 μ. Το όριο των 77,50 μ. πέρασαν τρεις αθλητές του γκρουπ, ο Ντάνιελ Χάγκ (ΗΠΑ) με 79,34 μ., ο Ολυμπιονίκης του 2021 Βόιτσεχ Νοβίτσκι (Πολωνία) με 79,22 μ. και ο Έλβινγκ Χένρικσεν (Νορβηγία) με 78,12 μ.
Ο Μιχάλης Αναστασάκης είχε καλύτερη βολή στα 72,40 μ. και ολοκλήρωσε τον αγώνα του στη 13η θέση, στον δεύτερο προκριματικό της σφυροβολίας, ενώ κατετάγη 25ος στο σύνολο.

 

Νικηφόρα πρόβα έκανε ο ΠΑΟΚ πριν τη Λέφσκι Σόφιας

Με το άνετο 4-0 επιβλήθηκε ο ΠΑΟΚ του Παναιτωλικού, σε φιλικό που έγινε κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων στη Νέα Μεσημβρία.
Στο τελευταίο τεστ πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Λέφσκι Σόφιας (21/7, 20:00 – «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ»), οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν στη νίκη χάρη σε δύο γκολ του Γιώργου Κούτσια (28’, 43’) κι από ένα των Γιασμίν Κούρτιτς (36’) και Στέφαν Σβαμπ (82’ πέν.)
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε τους: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κάργα, Ίνγκασον, Ράφα, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Ντάντας, Κουαλιάτα, Κωνσταντέλια και Κούτσια.
Στο β’ μέρος έπαιξαν οι: Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κάργας (60’ Κουλιεράκης), Ίνγκασον (60’ Παναγιώτου), Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Φιλίπε, Ρικάρντο, Λάμπρου και Κούτσιας (72’ Μπράντον).
Ο Γιάννης Αναστασίου, στο πρώτο φιλικό των «καναρινιών» για τη νέα περίοδο, ξεκίνησε με τους Στεργιάκη, Αποστολάκη, Λάρσον, Αναστασόπουλο, Χατζηθεοδωρίδη, Βαρόνε, Τσιγγάρα, Ντίαθ, Μόρσεϊ, Μπελεβώνης και Καρέλη. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ανέστης, Λιάβας, Μπακαδήμας, Κορνέλιους, Χουχούμης, Ξενιτίδης, Μάρτενσον, Ντουάρτε, Νικολάου, Νταγκό, Πέδρο, Σοροβός και Λαζαρίδης.
Επίσης, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας, μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί 3.624 κάρτες.

 

«Τρέχω για την Κατερίνη» 2022
Αφιερωμένο στα «Ματωμένα χώματα» της Μικράς Ασίας το μετάλλιο της αθλητικής γιορτής

Το 2022 είναι έτος με ιδιαίτερο συμβολικό και συναισθηματικό φορτίο για τους απανταχού Έλληνες, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από τον βίαιο ξεριζωμό του μικρασιατικού ελληνισμού από τις πατρογονικές του εστίες.
Ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), μέσω της ετήσιας κορυφαίας αθλητικής – πολιτιστικής γιορτής: «Τρέχω για την Κατερίνη», τιμούν την ιστορική επέτειο, με την αποτύπωση στη μία όψη του πρωτότυπου μεταλλίου, του λογοτύπου: «1922 - 100 χρόνια Εθνικής Μνήμης». Πρόκειται για το επίσημο επετειακό λογότυπο, τη χρήση του οποίου ευγενικά παραχώρησε στη διοργάνωση «Τρέχω για την Κατερίνη», η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ).
Παράλληλα, στη δεύτερη όψη θα αποτυπώνεται το «Πνευματικό Κέντρο Μικρασιατών», του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, το οποίο θεωρείται ένα από τα σύγχρονα κτίρια - τοπόσημα της πόλης μας.
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ...«ΤΡΕΧΟΥΝ»
Οι εγγραφές για τον αγώνα – θεσμό συνεχίζονται και ήδη καταγράφεται ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή. Εξασφαλίστε τη θέση σας στις λίστες εκκίνησης! Online εγγραφή: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=50a63f40c85d52836a261c1b75947544&l=GR&g=0.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass