ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ

Νέα διοίκηση, με νέες προσδοκίες

*ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2022 21:10
Στη φωτογραφία από αριστερά ο τεχνικός Σάκης Τσιάρας  με τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Μπατρακούλη  και τον αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Σβερκούλη Στη φωτογραφία από αριστερά ο τεχνικός Σάκης Τσιάρας με τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Μπατρακούλη και τον αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Σβερκούλη

Νέα διοίκηση ανέλαβε τις τύχες της Δάφνης Γλαύκης, με πρόσωπα που γνωρίζουν πολύ καλά τον χώρο του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας.


Ένα από αυτά είναι ο πρόεδρος Αντώνης Μπατρακούλης, ο οποίος έχει εμπειρίες από την ομάδα του μπάσκετ και, σε δηλώσεις που έκανε στην «Ε», τόνισε τα εξής:
«Συνεχίζουμε την περσινή προσπάθεια, με σκοπό να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, γνωρίζοντας πως θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.
Σε αυτήν την προσπάθειά μας, όλοι οφείλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι, για να οδηγήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα, στον δρόμο των επιτυχιών.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Σβερκούλη:
«Με σοβαρότητα και δουλειά, θα επιδιώξουμε η Δάφνη να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να απολαμβάνουν οι φίλαθλοι καλό ποδόσφαιρο».
Το νέο διοικητικό σχήμα, απαρτίζουν οι: Αντώνης Μπατρακούλης πρόεδρος, Κωνσταντίνος Σβερκούλης αντιπρόεδρος, Βασίλης Μπαρτζιάλης γενικός αρχηγός α’, Γρηγόρης Πατλιτζιάνας ταμίας, Κωνσταντίνος Τζιότζιος γενικός αρχηγός Β’, Χρυσόστομος Γκουντουβάς έφορος, Ευάγγελος Υφαντής υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Ευθύμιος Σπανούλης, Πολυχρόνης Ντρογκούλης, Ιωάννης Φροξυλιάς μέλη. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑ
Την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ένας έμπειρος τεχνικός ο Σάκης Τσιάρας, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Δάφνης Γλαύκης, για την τιμή που μου κάνανε να είμαι στο τεχνικό κομμάτι της ομάδας και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Πρωταγωνιστές στο γήπεδο είναι οι παίκτες και από την πλευρά μου οφείλω με την σκληρή δουλειά να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΜΑΛΑΚΟΣ
Πρώτη κίνηση της νέας διοίκησης ήταν να ανανεώσει με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Ζήση Μαλάκο, ενώ ο βασικός κορμός της ομάδας θα αποτελείται από παιδιά του χωριού.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass