AEΛ

Αρχίζουν οι συζητήσεις με τους παίκτες…

*Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2022 21:15

Μετά την πρόσληψη των Τάσου Βενέτη, Στάθη Ταυλαρίδη το θέμα που καίει την ΠΑΕ ΑΕΛ είναι αυτό του προπονητή, αλλά και η γνωριμία της νέας διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της εβδομάδας θα αρχίσουν συναντήσεις των διοικητικών με τους ποδοσφαιριστές, ώστε να υπάρχει γνωριμία, αλλά και να διευθετήσουν οικονομικές οφειλές της απερχόμενης διοίκησης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αυτήν τη στιγμή οι οφειλές ανέρχονται στο ποσό των 417.000 ευρώ και για τον λόγο αυτόν εκχωρήθηκαν τηλεοπτικό συμβόλαιο, χρήματα από το Στοίχημα (τα συγκεκριμένα δεν έχουν εισπραχθεί) και μέρος χορηγίας από την προηγούμενη ιδιοκτησία, ώστε να πληρωθούν απ’ τον νέο ιδιοκτήτη.
Η αλλαγή ημερομηνίας έναρξης του Πρωταθλήματος στη Super League 2 για τις 25 Σεπτεμβρίου θεωρείται από τον νέο ιδιοκτήτη, Αχιλλέα Νταβέλη, ότι ήταν ευχής έργον, για να προλάβει τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.  Αναβλήθηκε η συζήτηση στην προσφυγή του Μανώλη Μπέρτου, με τη νομική σύμβουλο να υποστηρίζει, όπως αναφέρει το flnews, ότι: «Η ΠΑΕ έχει αλλάξει χέρια και υπάρχει διαδικασία έγκρισης των νέων μετόχων από την ΕΕΑ. Οι νέοι μέτοχοι δεν γνωρίζουν επ’ ακριβώς ποια ποσά και πότε θα καταβληθούν. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, θα διευθετηθεί το θέμα. Η ΠΑΕ περιμένει ως το τέλος του μήνα χρήματα και από το Στοίχημα». Ο δικηγόρος του Μπέρτου, Μανώλης Αλφραγκής, ανέφερε πως: «Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δει το χρώμα του χρήματος από τον Φεβρουάριο. Τελευταία κατάθεση ήταν στις 3 Φεβρουαρίου. Παρακαλούσα τον οικονομικό διευθυντή να έδινε κάτι. Ο Μπέρτος μου λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει…». Τελικά η Επιτροπή ανέβαλε για την 1η Φεβρουαρίου ομόφωνα. Το ποσό που διεκδικεί ο πρώην αρχηγός των Βυσσινί είναι 39.855 ευρώ.
Σε ό,τι αφορά τον πρώην προπονητή, Τζανλούκα Φέστα, μετά από 8 αναβολές παραιτήθηκε της προσφυγής του λόγω εξόφλησης. Έγινε ακόμα γνωστό ότι καταβλήθηκαν 2.000 ευρώ στον Παναγιώτη Συμελίδη και απομένει ένα υπόλοιπο 250 ευρώ, ώστε να εξοφληθεί ο Μανώλης Πατράλης. Με κοινό αίτημα ΠΑΕ και Αλαφραγκή, η συζήτηση των δύο προσφυγών αναβλήθηκε για την 1η Αυγούστου.

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ συζητάει να αναλάβει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας της Κορίνθου.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass