Αποθέωση Ηρακλή με σόου Βασ. Χατζηπαναγή

* Παρέδωσε μαθήματα ντρίπλας σε μικρά παιδιά και δήλωσε ότι πρέπει να παίζουν περισσότεροι Ελληνες παίχτες στις ομάδες * Ποιοι παλιοί ποδοσφαιριστές και παράγοντες βραβεύτηκαν * Απονομή του Κυπέλλου πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου Γ’ Εθνικής * Ερωτηματικό η άνοδος * Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και ο 48χρονος Παν. Διλμπέρης

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2022 21:00

Ηρακλής και Χατζηπαναγής είναι έννοιες ταυτόσημες και αυτό συνέβη για την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου ο «Νουρέγιεφ» του ελληνικού ποδοσφαίρου τον οδήγησε στον μοναδικό του τίτλο, το Kύπελλο Ελλάδας το 1976.
Ένας άλλος Ηρακλής, αυτός της Λάρισας, είχε την ιδέα και το έκανε πράξη να καλέσει τον Βασίλη Χατζηπαναγή για να γιορτάσει στο Ael Fc Arena την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στον 3ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και την τελετή λήξη των ακαδημιών.


Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών αποθεώθηκε στην κυριολεξία όταν έδειχνε τα μυστικά της ντρίπλας στα μικρά παιδιά συνοδευόμενος από τον πτυχιούχο των ΤΕΦΑΑ και του Νομικού Τμήματος της Παντείου Νίκο Φράγκο.
Ο Βασίλης Χατζηπαναγής (που στον προτελευταίο κρίσιμο αγώνα του Πρωταθλήματος που κατέκτησε η ΑΕΛ το 1988 ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ηρακλή είχε γίνει αλλαγή) σε δηλώσεις του υποστήριξε τα εξής: «Είναι η αγάπη μου να ασχολούμαι με τα παιδιά και νιώθω συγκίνηση γιατί θυμάμαι τα δικά μου παιδικά χρόνια. Αυτό που κάναμε σήμερα το κάνουμε δέκα χρόνια και πηγαίνουμε όπου μας καλούν και μας θέλουν για να δείξουμε τις γνώσεις μας. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουμε αναγνωρισιμότητα και κάνουμε το σωστό να δείξουμε στα παιδιά την τέχνη μας.
Προτρέπουμε τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό, τους λέμε όμως ότι πρώτα είναι το σχολείο.
Ευχαριστώ πολύ τον Ηρακλή Λάρισας που μας κάλεσε και η αγάπη του κόσμου ήταν συγκινητική.
Λάρισα και ΟΦΗ ήταν πολύ δυνατές ομάδες της εποχής μου και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τα παιχνίδια που έδωσα με τον Ηρακλή με αυτές τις δύο ομάδες.
Η Λάρισα πάντοτε είχε ταλέντο και πρέπει να μπει κάποιος φραγμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο ώστε να παίζουν και οι Έλληνες παίκτες. Πρέπει στην ενδεκάδα να παίζουν μισοί Έλληνες και μισοί ξένοι ώστε να έχουμε δυνατή Εθνική Ομάδα.
Πώς θα παίξουν τα Ελληνόπουλα που θα βγούνε από τις ακαδημίες;
Υπάρχουν πολλά ταλέντα.
Το γεγονός ότι δεν έπαιξα στην Εθνική Ελλάδας και έπαιξα στη μικτή κόσμου ήταν πίκρα...».
ΠΟΙΟΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ
Ο Ηρακλής τίμησε τον Χατζηπαναγή διά χειρός... περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού που τον ευχαρίστησε για το θεαματικό ποδόσφαιρο που άρχισε σε όσους έζησαν στην εποχή που μεσορανούσε...
Επίσης βραβεύτηκαν Παυσανίας Μαντζανής (αείμνηστος γενικός αρχηγός το 1951 και το βραβείο παρέλαβε η εγγονή του), Τάκης Παραφέστας, Κώστας Κολομητρούσης (προπονητές του Ηρακλή Λάρισας), Δημήτρης Αβραμούλης (πρώτος σκόρερ όλων των κατηγοριών με τη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας), Ιωάννης Κυριάκης (γενικός αρχηγός του Ηρακλή Λάρισας), Σωτήρης Κέλλας (αθλητικός συντάκτης), Θανάσης Σανίδας (αντιπρόεδρος και στυλοβάτης του Συλλόγου την τελευταία πενταετία).
Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή του Κυπέλλου Πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου Γ’ Εθνικής στην ανδρική ομάδα του Ηρακλή Λάρισας από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας, κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Η ΑΝΟΔΟΣ
Ερωτηματικό είναι η άνοδος του Ηρακλή στη Super League 2, με τον Δημήτρη Μπουχλαριώτη να έχει ανά χείρας τη νομική γνωμάτευση του CAS που απ’ ό,τι φαίνεται αποτελεί δυσεπίλυτο γρίφο. Αύριο λογικά μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα υπάρχουν εξελίξεις. Λέτε να υπάρξει και τρίτη λαρισινή ομάδα στην κατηγορία;
*Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης στο πρόσωπο του προέδρου του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρου Ιωακείμ βράβευσε τη λαρισινή ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Ο ΠΑΝ. ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ
Ο 48χρονος Παναγιώτης Διλμπέρης θα είναι μαζί με τον Χρήστο Χατζηλιάδη το τεχνικό δίδυμο την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Ο Διλμπέρης βρέθηκε χθες στο Ael FC Arena. Ο νέος τεχνικός υπήρξε τερματοφύλακας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Αγροτικού Αστέρα, ενώ ως προπονητής δούλεψε σε Εθνικό Γαζώρου, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Πόντου και Πανσερραϊκό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass