Ωρα τελικού για τους Δικηγόρους …

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (18.00) ΔΡΑΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2022 16:19

Μετά από δύο συναρπαστικούς ημιτελικούς που διεξήχθησαν την Παρασκευή 08.07.2022, το 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων έφτασε στην ώρα του μεγάλου τελικού, που θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 10.07.2022 στις 6 μ.μ. στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Αντιμέτωπες θα τεθούν οι ομάδες του Δράκοντα Αθηνών και του Δ.Σ. Ιωαννίνων (ομάδα που πλέον φέρει το όνομα «Μάριος Ζώνιος» από τον πρόωρα χαμένο τερματοφύλακά της - δικηγόρο Ιωαννίνων).
Το δίδυμο του τελικού προέκυψε από δύο ποδοσφαιρικά πλούσιους ημιτελικούς αγώνες μεταξύ των ομάδων:
- ΑΡ.Μ.Α. Θεσσαλονίκης-Δράκων Αθηνών.
- Σόλων Αθηνών-Δ.Σ. Ιωαννίνων.
Στην πρώτη αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Νεάπολης Α’, επικράτησε ο Δράκων Αθηνών με σκορ 0-2 (σκόρερ οι Κεσσές και Φιλιππόπουλος) ύστερα από μια πολύ δυνατή, αλλά καθαρή αναμέτρηση με πολλές διακοπές και τραυματισμούς, στην οποία κυριάρχησαν η δύναμη και το πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Ο δεύτερος ημιτελικός, που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας (Φιλιππούπολη), αποτέλεσε μια πραγματική διαφήμιση του αθλήματος και του θεσμού. Οι δύο εξαιρετικά προετοιμασμένες ομάδες προσέφεραν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα και μετά από μια αγωνιώδη εναλλαγή του σκορ με θεαματικά γκολ και συνεχείς ανατροπές βρέθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3, με το γκολ της ισοφάρισης για τα Ιωάννινα να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Γιαννιώτες, πιο ψύχραιμοι από τους άτυχους Αθηναίους (είχε αποβληθεί λίγα λεπτά νωρίτερα ο τερματοφύλακάς τους Τσιώσης), επικράτησαν με σκορ 1-3. Σκόρερ της κανονικής διάρκειας ήταν για τη νικήτρια ομάδα οι Κοσμάς 6’, Κατσαρός 16’ και Σδράβος 94’, ενώ για την ομάδα του Σόλωνα οι Τσαγκαρογιαννάκης 10’, Τσώνης 50’ και Σαρρής 60’.
Τη διοργάνωση πέραν του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας στηρίζουν ο Λογαριασμός Ενίσχυσης Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Λάρισας (ΛΕΑΔΠΛ), η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς επίσης το Ε.Α.Κ.Λ., ο Δήμος Λαρισαίων, η Ε.Ο.Δ.Υ.Α. και ο Δήμος Κιλελέρ, φορείς προς τους οποίους η Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος απευθύνει θερμές ευχαριστίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass