Dani ο αγαπημένος όλων

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2022 14:25

Ακόμη και μετά την αποχώρησή του από τα MotoGP, ο Dani Pedrosa δεν έπαψε ποτέ να είναι αναβάτης.

Σε δύο τροχούς, ως δοκιμαστής αναβάτης για την KTM (με wild card συμμετοχή πέρυσι στο Red Bull Ring), και σε τέσσερις τροχούς στο Πρωτάθλημα Lamborghini Super Trofeo. Ο Ισπανός αναβάτης ήταν πάντα αγαπητός από τους θαυμαστές του και όλοι θα ήθελαν να τον ξαναδούν σε αγώνες, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά. Όσο για την κατάσταση στη Honda, ο Dani ξέρει τι περνάει ο Marquez, γιατί η καριέρα του είναι γεμάτη τραυματισμούς.
«Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει αυτές τις καταστάσεις. Είναι διαφορετικός ο καιρός», είπε. «Έχω υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις στις οποίες ο γιατρός παρενέβη πολύ καλά την πρώτη φορά. Ήμουν τυχερός. Αλλά είχα και άλλες που, δεν ξέρω γιατί, συνέβη το αντίθετο. Μετά πέφτεις σε μια σπείρα επεμβάσεων πάνω σε επεμβάσεις πάνω σε επεμβάσεις... Κάθε μία είναι πιο περίπλοκη από την προηγούμενη. Είναι μια διαδικασία που δεν θέλεις ποτέ να ευχηθείς να συμβεί σε κανέναν. Θέλεις να πάει καλά την πρώτη φορά, γιατί είναι το καλύτερο για όλους. Αλλά, σε αυτήν την περίπτωση, συνέβη αυτό. Ξέρω, δεν είμαι μόνο εγώ, πολλοί πρωταθλητές έχουν υποστεί τέτοιες καταστάσεις».
Τέλος, ο Dani μίλησε για τον Stoner. Ο Αυστραλός αναβάτης έχει πει συχνά ότι έμαθε πολλά από τον Pedrosa και το αντίθετο ισχύει επίσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass