Ο Ηρακλής Μαντζιώκας νέος γυμναστής στον ΠΟΕ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2022 20:00

Ξεκίνησε σιγά σιγά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν στον ΠΟ Ελασσόνας και, μετά την πρόσληψη του Νίκου Φώλλα στην τεχνική ηγεσία, ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση του Συλλόγου η έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό γυμναστή Ηρακλή Μαντζιώκα, γιο του επίσης γυμναστή Κώστα Μαντζιώκα (ΑΕΛ, Οικ. Τσαριτσάνης, Τύρναβος 2005 κ.α.).


Ο Ηρακλής Μαντζιώκας είναι αριστούχος απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδικότητα «Προπονητής Φυσικής Κατάστασης» (Strength & Conditioning). Έχει δουλέψει επίσης στον Α.Ο. Τρίκαλα (Super League 2) και στον Αστέρα Βλαχιώτη (Super League 2) και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA D και του FIFA Diploma in Football Medicine.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:
«Η Διοίκηση Π.Ο. Ελασσόνας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ηρακλή Μαντζιώκα ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του γυμναστή στην ομάδα μας.
Ο Ηρακλής Μαντζιώκας είναι αριστούχος απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδικότητα «Προπονητής Φυσικής Κατάστασης» (Strength & Conditioning).
Έχει δουλέψει επίσης στον Α.Ο. Τρίκαλα (Super League 2) και στον Αστέρα Βλαχιώτη (Super League 2) και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA D και του FIFA Diploma in Football Medicine.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass