ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

Ο μεταγραφικός πυρετός δεν λέει να υποχωρήσει

* ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2008 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 02 Σεπ 2015 9:37

Ο μεταγραφικός πυρετός στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία δεν λέει να υποχωρήσει. Οι προσπάθειες των διοικήσεων των ομάδων εντείνονται ολοένα και περισσότερο, προκειμένου να εξασφαλίσουν τους παίκτες που τους έχουν υποδείξει οι προπονητές για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο ανταγωνισμός πολύ υψηλός και μάλιστα σύμφωνα με τους περισσότερους το κλίμα αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται βαρύ, αφού τα ποσά που πέφτουν στο μεταγραφικό τραπέζι είναι τέτοια που κάθε άλλο παρά ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θυμίζουν.

Ας δούμε πώς καταγράφονται οι μέχρι τώρα κινήσεις των σωματείων τής μεγάλης τοπικής κατηγορίας στο ποδόσφαιρο του νομού:

Μήλον της έριδος αποτελεί ο Λιλολάρι του Πυργετού. Ο ταλαντούχος μέσος των «βυσσινί» εάν δεν αλλάξει το ισχύον καθεστώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής καθότι νοείται ξένος ποδοσφαιριστής (και μάλιστα μη κοινοτικός). Έτσι λοιπόν ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, η ΑΕΔ Νίκαιας και ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας.

Μεταγραφική «βόμβα» με Θανάση Σταμάτη ετοιμάζει η Δήμητρα Γιάννουλης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και μάλιστα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ο ακραίος αμυντικός Μανολακούδης, που φέτος αγωνίστηκε στο Φιλοκτήτη Μελιβοίας, πήρε την ελευθέρας και επέστρεψε στη Δήμητρα Γιάννουλης. Στο «στόχαστρο» των «πρασίνων» βρίσκονται επίσης ο Καββαδίας (Φιλοκτήτης Μελιβοίας), ο Δάσσιος που έμεινε ελεύθερος από τον Κίσσαβο Συκουρίου, ενώ μία ακόμα ηχηρή μεταγραφή θα είναι αν υλοποιηθεί αυτή του Χατζηλιάδη που αγωνίζεται στη Φαρκαδώνα. Από τη Δήμητρα έμεινε ελεύθερος ο Κασιδούλης ο οποίος μετακόμισε στη Δήμητρα Αγιάς.

Αναπάντητο ερώτημα παραμένει η περίπτωση του Δημήτρη Τάσιου τον οποίο διεκδικούν Ελασσόνα και Δήμητρα Γιάννουλης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην Ελασσόνα, η οποία προσφέρει για την απόκτησή του το διπλάσιο χρηματικό ποσό απ’ ό,τι η Δήμητρα Γιάννουλης αλλά και μελλοντική εύρεση εργασίας. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα μετά τη συνάντηση που έπεται με τους ανθρώπους της Ελασσόνας. Πάντως και το συναίσθημα για την ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή και στην οποία θήτευσε κατά το παρελθόν 10 χρόνια αποτελεί ισχυρό παράγοντα που μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση. Ίδωμεν.

Και μια που ο λόγος περί Ελασσόνας οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μολά, ο οποίος ωστόσο θα πρέπει να πάρει πρώτα την ελευθέρας από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Στον Πλατύκαμπο οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους το νεαρό ταλαντούχο Φιλιππούλη από το Μελισσοχώρι. Παράλληλα θα έχουν επαφές με τους υπεύθυνους του Προμηθέα προκειμένου να ξεκαθαρίσουν ποιοι «μικροί» θα μείνουν στην ομάδα και ποιοι όχι. Ελεύθεροι έμειναν οι Μπέλιος, Κωνστάντος, Περδικούλης και Κατσούλης, ενώ στο «στόχαστρο» Πυργετού και Τυρνάβου βρίσκεται ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός Χρ. Πότσης, που πρόσφατα δοκιμάστηκε στον Ιωνικό αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Προς Αμπελώνα φαίνεται να οδεύει ο Μάκης Καρασίμος. Ο επιθετικός της Αναγέννησης Φαρσάλων έχει ανάλογες προτάσεις από Πλατύκαμπο και Τοξότη Λάρισας, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι «γέρνει» προς τους «πράσινους». Εν τω μεταξύ, η περίπτωση του Α. Νικούλι που αγωνίστηκε στην ομάδα της Φαρκαδώνας φαίνεται να απομακρύνεται για τον Αμπελωνιακό αφού δέχθηκε καινούρια πιο βελτιωμένη πρόταση από την ομάδα στην οποία ανήκει.

Ο Αετός Μακρυχωρίου ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κατσούλη από την ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, ενώ ελεύθερος έμεινε ο Γιάννης Τσιούρβας τον οποίο μέχρι τώρα έκανε κρούση ο Κίσσαβος Συκουρίου.

Στον Δωτιέα Αγιάς θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Κώστας Ρούντας. Ο έμπειρος κεντρικός ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Νίκου Βλαχούλη, η οποία εξέφρασε το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τσακαβίτη από τον Φαλανιακό.

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις της Δόξας Αργυροπουλίου με τον έμπειρο επιθετικό Σαπουνά από τη Δήμητρα Γιάννουλης και το νεαρό επιθετικό από τη Βερδικούσια, Δήμκο. Σήμερα, εν τω μεταξύ, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του προέδρου του συλλόγου με τον πρόεδρο του Τοξότη για το θέμα του Φούκη, που ενδιαφέρει άμεσα την ομάδα της Δόξας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η περίπτωση του Κωστούλη από την Αναγέννηση Φαρσάλων. Στον Τύρναβο 2005 επέστρεψε ο Μπάτζιος που αγωνίστηκε φέτος δανεικός στην ομάδα του Αργυροπουλίου και εξετάζεται το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Άρη Λάρισας, Διονύση Τόμπορη θα έχουν αυτές τις ημέρες οι άνθρωποι του Φιλοκτήτη Μελιβοίας για το γνωστό θέμα της μεταγραφής του Τάσου Τσιφλικιώτη.

Τέλος, στους Αμπελόκηπους εξετάζουν τις περιπτώσεις του Βαγγέλη Καρέλια από τον Αμπελωνιακό, του Ηλία Καραγιάννη από τον Ηρακλή Λάρισας αλλά και του Κώστα Παπαρίζου που έμεινε ελεύθερος από τον Κίσσαβο Συκουρίου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass