ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ

Ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους οι «Paolistas»

*Εννέα ομάδες μετείχαν στη φετινή διοργάνωση η οποία διήρκησε δύο ημέρεςΤου Άρη Γκουτρουμάνη

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2015 10:43



Πέρσι στην παρθενική εμφάνιση των «Paolistas» στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης μετείχαν μόλις τέσσερις ομάδες και οι αγώνες ήταν υπόθεση λίγων ωρών. Φέτος όμως τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Οι «Paolistas» είχαν μεγαλύτερη συμμετοχή αφού οι ομάδες υπερδιπλασιάστηκαν και η ποδοσφαιρική πανδαισία στο γήπεδο Αβέρωφ διήρκησε δύο ημέρες.
Η ουσία είναι ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΛ Αβέρωφ έκαναν πράξη αυτό που είχαν στόχο. Να μετατρέψουν σε θεσμό το τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών με την επωνυμία «Paolistas» και να το αναβαθμίσουν σταδιακά με την αύξηση του αριθμού των ομάδων, την ποιοτικότερη διεξαγωγή των αγώνων και την καλύτερη οργάνωση.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον επικεφαλής προπονητή των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, Δημήτρη Κουκουλιάφκα και αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η ομάδα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ συμμετείχε κάθε χρόνο σε αντίστοιχα τουρνουά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Στόχος είναι να ζήσουν τα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο τη χαρά του αθλητισμού μέσα από το πρίσμα της ευγενούς άμιλλας και της δημιουργίας δεσμών φιλίας. Οι ομάδες που έλαβαν φέτος μέρος ήταν οι Αγιαξ Αμπελοκήπων, Αίας Τυρνάβου, ΑΟ Τρικάλων, Αστραπή Ν. Πολιτείας, ΜΓΣ Χριστός Σερρών, Νίκη Μιχαήλ, Προμηθέας, Τοξότες και ΠΑΟΛ Αβέρωφ. Περισσότερα δηλαδή από 400 παιδιά έδωσαν το «παρών» για ένα διήμερο στο γήπεδο Αβέρωφ και δημιούργησαν μία μοναδική ποδοσφαιρική πανδαισία.
«Η φιλοσοφία μας είναι να μπορέσουμε να αναπτύξουμε δεσμούς και με άλλα σωματεία γενικότερα απ’ όλη την Ελλάδα. Θέλουμε να αθλούνται τα μικρά παιδιά και να ξεφεύγουν από τα επικίνδυνα μονοπάτια» επισήμανε ο επικεφαλής προπονητής των Ακαδημιών του ΠΑΟΛ Αβέρωφ Δημήτρης Κουκουλιάφκας αναφερόμενος στη πρωτοβουλία αυτή και πρόσθεσε:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας τόσο από την πόλη της Λάρισας όσο και από τις άλλες πόλεις. Προσπαθούμε μέσα από τον αθλητισμό να κερδίσουμε τα μικρά παιδιά ούτως ώστε και η Ακαδημία να είναι βιώσιμη αλλά και τα ίδια τα παιδιά να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να κάνουμε κι άλλα βήματα και να έχουμε συνεργασίες και μ’ άλλες ακαδημίες» κατέληξε ο Δημήτρης Κουκουλιάφκας.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΟΛ Αβέρωφ, Τάκης Ελευθέρογλου επισήμανε:
«Είμαστε ένα σωματείο που κινούμαστε σε καθαρά ερασιτεχνικά πλαίσια. Καταφέραμε μέσα σε πέντε χρόνια να φτιάξουμε δύο γήπεδα, να ανεβούμε τρεις κατηγορίες, να λειτουργήσουμε τις Ακαδημίες στις οποίες αγωνίζονται περισσότερα από 150 παιδιά και να δημιουργήσουμε τις υποδομές που θα στηρίξουν τον σύλλογο στο μέλλον. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι για τη γειτονιά μας και για τα παιδιά. Εμάς μας ευχαριστεί η εικόνα που βλέπουμε όταν τα παιδιά έρχονται με τα ποδήλατά τους, με τις τσάντες στην πλάτη εδώ και αθλούνται. Ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ είναι μία μεγάλη οικογένεια στην οποία ο ένας στηρίζει και βοηθάει τον άλλον. Είμαστε φίλοι, δεν υπάρχουν αποστάσεις» τόνισε ο κ. Ελευθέρογλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass