ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Στάση αναμονής στην ΑΕΛ

* Προς αναβολή η συνάντηση μεταξύ Σ. Παπαδόπουλου και Ε. Πλεξίδα

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2015 11:00

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η γραπτή δήλωση του εκπροσώπου της μεγαλομετόχου εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα ότι η ομάδα παραχωρείται σε όποιον θέλει να αναλάβει τις τύχες της δημιούργησε μια στάση αναμονής για τις εξελίξεις αλλά όχι αγοραστικό ενδιαφέρον αφού η οικονομική κατάσταση της χώρας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού» με αποτέλεσμα να υπάρχουν επιπτώσεις και στον αθλητικό τομέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες απόρροια της δήλωσης του Βαγγέλη Πλεξίδα ήταν να ματαιωθεί η συνάντηση μεταξύ του ιδίου και του τεχνικού Σούλη Παπαδόπουλου ενώ πληροφορίες θέλουν να μην υπήρχε καμία συνάντηση και με ποδοσφαιριστή για τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων(ίσως γίνουν τις αμέσως επόμενες μέρες).

Αρκετοί παίκτες παραμένουν στη Λάρισα για να τακτοποιηθούν οικονομικά ενώ κάποιοι άλλοι περιμένουν και την απόφαση της διοίκησης για ανανέωση ή όχι της συνεργασίας μαζί τους.

Σίγουρα οι συνθήκες δεν θεωρούνται καλές για κανέναν αφού ουδείς γνωρίζει αν τις επόμενες μέρες υπάρχουν ομάδες που να διαθέσουν οικονομικό προϋπολογισμό για τη Β' Εθνική κατηγορία (κάποια σωματεία διαρρέουν ότι δεν θα συμμετέχουν ενώ ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη Σούπερ Λίγκα όπως ο ΟΦΗ δείχνουν να προτιμούν την επιστροφή στις... ρίζες δηλαδή στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας).

Επίσης κανένας δεν γνωρίζει αν τελικά θα παίξουν 20 ομάδες στη Β' Εθνική κατηγορία τη νέα περίοδο αλλά το κυριότερο πώς θα γίνει η συμπλήρωση των θέσεων που θα μείνουν κενές. Θα παραμείνουν ομάδες από τη Β' Εθνική (ελπίζει ο Τύρναβος 2005) ή θα ανέβουν από τη Γ' Εθνική κατηγορία δευτεραθλητές (η πίεση του Άρη σε ποδοσφαιρικούς φορείς είναι αφόρητη).

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ «ΑΜΑΖΟΝΩΝ»

Το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου «Βυσσινί Αμαζόνες» διοργανώνει σήμερα και ώρα 8.30 μ.μ. στο SportClubMaracana του Γιώργου Πλίτση εκδήλωση για τα έξι χρόνια από την ίδρυση του συνδέσμου(16 Ιουνίου 2009 – 16 Ιουνίου 2015).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass