ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ (17:15)

Με απουσίες αλλά υψηλό ηθικό

• Ηλίας Φυντάνης: «Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος» • Τραυματίας και ο Χούμπτσεφ που ίσως αγωνισθεί με ένεση

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2018 22:10

Υπερήφανους τους χιλιάδες φίλους της ομάδας έκαναν προχθές οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, κερδίζοντας στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «βυσσινί» βρίσκονται πολύ κοντά στα ημιτελικά με αυτό το σκορ, αλλά ήδη το μυαλό τους είναι στην αυριανή αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (17:15).
Ένα παιχνίδι στο οποίο καλούνται να αγωνισθούν με πολλές απουσίες και θέλουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Ντέλετιτς, οι Γουάλας, Γκόλιας που συμπλήρωσαν κάρτες και δηλώθηκαν στην αυριανή αναμέτρηση να εκτίσουν την ποινή τους και ο γκολκίπερ Θεοδωρόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο ισχύο.
Όμως και ο Χούμπτσεφ που προορίζεται να παίξει αριστερά στην άμυνα, στη θέση του Γουάλας, έχει πρησμένο τον αστράγαλο και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει, έστω και με ένεση.
Ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Φυντάνης στη χθεσινή του ομιλία απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του, τονίζοντας τα εξής: «Πολλά συγχαρητήρια για τη σημαντική νίκη στα Γιάννενα, μια νίκη που δεν προλάβαμε να χαρούμε διότι οι υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα, δεν μας επιτρέπουν να χαλαρώσουμε. Κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, όμως οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να συνεχίσουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα τη δουλειά μας. Ευχαριστήσαμε τον κόσμο και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα όλους μας».
Αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα, ο κ. Φυντάνης επισήμανε τα εξής: «Είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος, διότι ο Ατρόμητος έχει μια πολύ καλή ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Θα τον αντιμετωπίσουμε με πολλές απουσίες, αλλά ευελπιστώ πως οι παίκτες μας θα κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ
Σήμερα η ομάδα θα αναχωρήσει στις 10:30 το πρωί για την Αθήνα και θα προπονηθεί στις 16:00 στον Ασπρόπυργο, γήπεδο που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο που θα διανυκτερεύσει η ΑΕΛ.
Στην αποστολή από τον κ.Φυντάνη συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπόζοβιτς, Σαφαρίκας, Ρέντζας, Μασούρας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Γκοΐγκοβιτς, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Μλαντένοβιτς, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Κριζμάν, Ναζλίδης, Μπάλλας και Περόνε.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ
Ο Μίλος Ντέλετιτς αν κι έχει πάρει άδεια για να βρεθεί στη χώρα του και να συνεχίσει την αποθεραπεία του, παρακολούθησε το προχθεσινό ματς της ομάδας του και τη νίκη με ανατροπή.
Με μία ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του στο instagram έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για το σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά και για την εμφάνιση που είχαν.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Συγχαρητήρια παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη»! Φίλαθλοι της ομάδας του ευχήθηκαν γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, με τον Ντέλετιτς να τους ευχαριστεί.

 

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ
Εκτός έδρας αποστολή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στη Super League για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που τους «χωρίζει» μόλις ένας βαθμός. Οι πρωταθλητές ταξιδεύουν στην Τρίπολη για ν’ αντιμετωπίσουν τον Αστέρα, που βρίσκεται κοντά στις «ευρωπαϊκές θέσεις», ενώ ο «δικέφαλος του βορρά» θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο...
Παράλληλα, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, που θα τη διατηρήσει σε «απόσταση βολής» από την κορυφή.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
• ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Κέρκυρα-Πλατανιάς
17:15 Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός
19:30 ΑΕΚ-Λαμία
• ΑΥΡΙΟ
15:00 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ
17:15 Ξάνθη-Λεβαδειακός
17:15 Ατρόμητος-ΑΕΛ
17:15 Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Μετά από 18 αγώνες)
1. Ολυμπιακός      40-16      41
2. ΠΑΟΚ      35-7      40
 3. ΑΕΚ      29-10      38
4. Ατρόμητος      25-11      34
 5. Πανιώνιος      24-19      27
 6. Αστέρας Τρίπολης     22-14     26
 7. Ξάνθη      17-19     24
 8. *Παναθηναϊκός      19-18      22
 9. ΑΕΛ      15-27     21
10. Λεβαδειακός      13-21     21
11. Παναιτωλικός      20-25     19
12. Λαμία      13-21     19
13. ΠΑΣ Γιάννινα     19-22      19
14. Απόλλων Σμύρνης     13-26      13
15. Κέρκυρα     11-34      11
16. Πλατανιάς      10-35      9
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

 

 

ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΑΕΛ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Νίκη από το 2007
• Και «έσπασε» το φετινό αήττητο του ΠΑΣ

Το διπλό που έφερε η ΑΕΛ στα Γιάννενα ήταν πολύ σημαντικό, καθώς οι «βυσσινί» είχαν να κερδίσουν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου από το 2007, όταν και επικράτησαν πάλι για το Κύπελλο Ελλάδος, με 2-0.
Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη κατέρριψαν ένα σερί που είχε «κτίσει» ο αντίπαλός τους, καθώς υποχρέωσαν την ομάδα των Ιωαννίνων, στην πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα, με 2-1.
Τα Γιάννενα στο σπίτι τους, μετρούσαν από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα 3 νίκες και 7 ισοπαλίες, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.
Υποκλίθηκαν λοιπόν στην ανωτερότητα της «Βασίλισσας» του Θεσσαλικού Κάμπου, που αν μη τι άλλο σκόρπισε ενθουσιασμό με το αποτέλεσμα που πήρε, αλλά και με την αξιόλογη παρουσία της σε μια δύσκολη έδρα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass