ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (16:00)

Eνα ακόμα «must win» παιχνίδι

• Θ. Σκουρτόπουλος: «Δύσκολος όσο και σημαντικός ο σημερινός αγώνας» • Ντεμπούτο Fenner σήμερα με τους «πράσινους» • Πέρασε χθες τις εξετάσεις ο Balogun αλλά δεν εκδόθηκε το δελτίο του

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2018 22:05

Το παιχνίδι του α’ γύρου με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νεάπολης είχε εξελιχθεί σε παράσταση για έναν ρόλο για τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο (98-68), ο οποίος σήμερα στη Ν. Σμύρνη (16:00) θέλει να κάνει το «δύο στα δύο» κόντρα στους «κυανέρυθρους», άσχετα από το τελικό σκορ, και να πραγματοποιήσει ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της γρήγορης παραμονής.


Φυσικά το σημερινό παιχνίδι είναι σαφώς πιο δύσκολο αφού ο Πανιώνιος (σήμερα θα ντεμπουτάρει ο Σέντρικ Κουακουμένσα) μπορεί μεν να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο είναι μέσα στο παιχνίδι της σωτηρίας. Άλλωστε τα λόγια του τεχνικού των «πρασίνων» Θανάση Σκουρτόπουλου, ότι ο σημερινός αγώνας είναι τόσο δύσκολος όσο και σημαντικός τα λέει όλα.
Η αποστολή του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Αθήνα και χθες το απόγευμα προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ. Στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου για πρώτη φορά θα τεθεί ο νεοαποκτηθείς Φένερ, ενώ σε ό,τι αφορά στον Μπάλογκαν αφίχθη χθες το μεσημέρι στην Αθήνα και πέρασε επιτυχώς τις προβλεπόμενες εξετάσεις ωστόσο δεν στάθηκε δυνατή η έγκαιρη έκδοση του δελτίου του -κάτι που λίγο ως πολύ ήταν αναμενόμενο- και ως εκ τούτου θα κάνει ντεμπούτο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα.
Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου προέρχεται από τη σπουδαία εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, λαμβάνοντας φυσικά υπόψη τις ιδιαιτερότητες της σημερινής αναμέτρησης.
«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο και σημαντικό αγώνα απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, τον Πανιώνιο. Προσπαθούμε και οι δύο να βρούμε νίκες παντού ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. H έδρα είναι πολύ δυνατή και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δυνατοί στα ριμπάουντ και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου.
Στην αποστολή των «πρασίνων» για το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται οι Κέλι, Μπάντερ, Σάφτενααρ, Παπαντωνίου, Μουράτος, Χατζηκυριακίδης, Παπαμακάριος, Στυλιανού, Βαβάτσικος, Μαραγκός, Φένερ και Διαμαντάκος.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ
• ΣΗΜΕΡΑ
Κύμη-Λαύριο, 16:30, ΕΡΤ1 Basket League Show
Πανιώνιος-Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, 16:30, ΕΡΤ1 Basket League Show
Ρέθυμνο-Κολοσσός, 16:30, ΕΡΤ1 Basket League Show
Τρίκαλα-ΑΕΚ, 16:30, ΕΡΤ1 Basket League Show
Προμηθέας-ΠΑΟΚ, 18:30, ΕΡΤ1 Live
• ΑΥΡΙΟ
Άρης-Κόροιβος, 17:00, ΕΡΤ1 Live
• ΔΕΥΤΕΡΑ
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, 19:00, COSMOTE SPORT4 HD

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός     26
Ολυμπιακός    23
Λαύριο    22
ΠΑΟΚ    21
Κολοσσός    20
Προμηθέας    20
ΑΕΚ    20
Ρέθυμνο    19
Κύμη    18
Γυμναστικός Λάρισας Φάρος    18
Άρης    18
Κόροιβος    17
Τρίκαλα    16
Πανιώνιος    15

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass