ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-1 ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΡΟΔΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ

Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2015 10:17

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Ροδιακός και Ελευθεραί οι οποίοι αναδείχθηκαν χθες ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο γήπεδο Νεάπολης στον τρίτο και τελευταίο αγώνα μπαράζ για άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική και ισοβάθμησαν στη 2η θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα κληθούν να δώσουν αγώνα νοκ άουτ (δηλαδή με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί) προκειμένου να αναδειχθεί η ομάδα που μετά τους Αμπελόκηπους θα κερδίσει το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία.

Η υψηλή θερμοκρασία ειδικά στο α’ ημίχρονο ήταν το μεγάλο εμπόδιο για τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Αυτό αποτυπώθηκε στην εικόνα που είχαν τόσο ο Ροδιακός όσο και το Ελευθεραί σ’ αυτό το διάστημα στο οποίο σε γενικές γραμμές παίχτηκε μέτριο ποδόσφαιρο χωρίς να γίνει η μεγάλη φάση. Η πιο χαρακτηριστική στιγμή ήταν αυτή του 10ου λεπτού όταν ο Γάλλος με ωραία ατομική ενέργεια προσπάθησε να διεισδύσει στην αντίπαλη περιοχή, όμως του έγινε φάουλ. Η μπάλα στην εξέλιξη της φάσης κατέληξε στον Ρόκα ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα, όμως συνελήφθη σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Καταλογίστηκε ωστόσο το φάουλ που προηγήθηκε στον Γάλλο το οποίο όμως δεν αξιοποιήθηκε.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε προς το καλύτερο. Το Ελευθεραί ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του, όταν ο συνήθης ύποπτος Καββαδίας στο 49’, μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Ευστρατίου από τα δεξιά, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Στο 54’ το Ελευθεραί είχε μία ακόμα καλή στιγμή με τον Ευστρατίου που επιχείρησε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως ο τερματοφύλακας Κούρτης μπλόκαρε την μπάλα.

Ο Ροδιακός προσπάθησε να αντιδράσει με τον τεχνικό Νίκο Αλεξούλη να ανακατεύει την τράπουλα και να προωθεί σε θέση σέντερ φορ τον κεντρικό αμυντικό Χαραλαμπόπουλο. Η κίνηση αυτή σε συνάρτηση με την πίεση που άσκησε η ομάδα του Ροδιακού απέδωσε καρπούς αφού στο 68’ ήρθε η ισοφάριση. Ο Τσόγκας έβγαλε πολύ ωραία την μπάλα στον Γάλλο σε θέση έξω αριστερά, αυτός σέντραρε και ο Χαραλαμπόπουλος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-1.

Από κει και πέρα το παιχνίδι άνοιξε με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το νικητήριο τέρμα που θα τους χάριζε την πολυπόθητη νίκη και παράλληλα θα τους γλίτωνε από την ταλαιπωρία ενός επιπλέον νοκ άουτ αγώνα.

Στο 71’ το Ελευθεραί έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ, όταν μετά από σέντρα του Γκουντρουμπή από τα αριστερά, ο Καββαδίας βρέθηκε αφύλαχτος στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, όμως αυτή τη φορά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε άουτ, ενώ στο 81’ μετά από προωθημένη μπαλιά ο Ρόκα του Ροδιακού προσπάθησε να στοπάρει την μπάλα με το στήθος στο ύψος του πέναλτι, όμως ο Μπακαρός βγήκε με αποφασιστικότητα και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης για να διατηρηθεί το 1-1 μέχρι το τέλος, παρατείνοντας έτσι την αγωνία για τους δύο αντιπάλους, που αν και βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου θα κληθούν να δώσουν έναν ακόμα αγώνα, ο οποίος θα κρίνει την ομάδα που θα ακολουθήσει τους Αμπελόκηπους στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μπουμαρσόπουλου και των βοηθών του κ. Καρακώστα και Καραγιάννη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ελευθεραί στα τελευταία πέντε λεπτά αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Μπαντούκα κι ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

ΡΟΔΙΑΚΟΣ (Αλεξούλης): Κούρτης, Βόγγολης (47’ Απ. Καλέσης), Φετάου, Χαραλαμπόπουλος, Αχ. Καλέσης, Τσόγκας, Γκαμπέτας, Μπαλκουράς, Γάλλος, Ρόκα (88’ Γεροστέργιος), Σιαμέτης (62’ Κάγιο).

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Κώτσιος): Μπακαρός, Καρβούνης, Αντωνόπουλος (46’ Βαλώζος), Χρ. Μέκρας (67’ λ.τ. Γκουντρουμπής), Σαράντης, Γ. Μέκρας, Καραγιάννης, Θεοδώρου (84’ λ.τ. Μπαντούκας), Ζαφείρης, Ευστρατίου, Καββαδίας.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ

Η 1η Αγωνιστική

Αμπελόκηποι-Ροδιακός       1-0

Ρεπό: Ελευθεραί

Η 2η Αγωνιστική

Ελευθεραί-Αμπελόκηποι      0-1

Ρεπό: Ροδιακός

Η 3η Αγωνιστική

Ροδιακός-Ελευθεραί1-1

Ρεπό: Αμπελόκηποι

Η τελική βαθμολογία

Αμπελόκηποι2-0      6

Ροδιακός        1-2      1

Ελευθεραί      1-2      1

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass