ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΙΚΡΗ ΗΤΤΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕ 1-0

Υποβιβάστηκε ο Τύρναβος στη Γ’ Εθνική

* Πολύ δύσκολη η επόμενη Ημέρα για τους «κυανέρυθρους» και ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2015 9:55

Του απεσταλμένου μας Χρήστου Αρχοντούλη

Οι "κυανέρυθροι" δεν μπόρεσαν στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς να πετύχουν αυτό που ήθελαν απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίστηκε με πολύ πάθος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έδειξε ότι κάθε άλλο παρά αδιάφορη βαθμολογικά ήταν.

Δυστυχώς επαληθεύτηκε για μια ακόμη φορά ότι στο ποδόσφαιρο η μπάλα τιμωρεί, καθώς ο Τύρναβος μπήκε πολύ καλά στο πρώτο ημίωρο στο παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το 0-1 με τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και στο 34’ ο Καρακατσάνης πέτυχε το 1-0, γκολ που ουσιαστικά «έσβησε» τα όνειρα του Τυρνάβου για παραμονή.

Στην επανάληψη ο τεχνικός του Τυρνάβου Αποστόλης Χαραλαμπίδης προσπάθησε με τις αλλαγές που έκανε να δώσει πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα του, όμως η πίεση για να κερδηθεί το παιχνίδι και η καλά οργανωμένη άμυνα των Θεσσαλονικέων δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να φτάσουν ακόμη και στην ισοφάριση.

Με το σφύριγμα της λήξης οι γηπεδούχοι πανηγύριζαν για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους να τερματίσει πρώτη στη διαδικασία των πλέι άουτ, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με σκυμμένα τα κεφάλια αποχώρησαν από το γήπεδο καθώς η ομάδα αποχαιρέτησε τη Β’ Εθνική κατηγορία και πλέον είναι πολύ δύσκολη η επόμενη ημέρα για μια ομάδα που δεν της άξιζε ο υποβιβασμός, αλλά στο ποδόσφαιρο όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες (π.χ. αγώνας με τη Ζάκυνθο στο Αλκαζάρ όταν ισοφαρίστηκε ο Τύρναβος στο 90’ σε 2-2), τότε μοιραία έρχονται και τα χειρότερα.

Τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις, αλλά εν θερμώ δεν πρέπει να παρθούν αποφάσεις γιατί ο Τύρναβος παρά τον υποβιβασμό είναι μια ομάδα που έγινε με πολύ κόπο και πρέπει να έχει την ανάλογη συνέχεια, την καινούργια περίοδο.

Χθες για την ιστορία, ο Παναγιώτης Διλμπέρης παρέταξε τον Αγροτικό Αστέρα με σύστημα 4-2-3-1.Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Γιώτας, δεξιά στην άμυνα ο Σκλιοπίδης, αριστερά ο Χιντζίδης, σέντερ μπακ ο Καραντασιάδης με τον Καπία, αμυντικά χαφ ο Γεωργιάδης με τον Σαμουηλίδη, πιο μπροστά τους ο Βελλίνης αριστερά, ο Καθάριος δεξιά και πίσω από τον Πάτο που έπαιξε σέντερ φορ αγωνίστηκε ο Καρακατσάνης.

Το ίδιο σύστημα επέλεξε και ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Αποστόλης Χαραλαμπίδης. Γκολκίπερ ο Πρίφτης, δεξιά στην άμυνα ο Στεριανός, αριστερά ο Λαμπρόπουλος, σέντερ μπακ ο Κισκαμπάνης με τον Σουλιώτη, αμυντικά χαφ ο Ντατίδης με τον Παληγεώργο, δεξιά ο Μούσα Ποκόνγκ, αριστερά ο Κυριάκος και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γκούρτσα ο Φράνκο Όττα.

ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ 3’ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Ο Τύρναβος που ξεκίνησε ορεξάτα τον αγώνα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 3’ , όταν ο Κυριάκος εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιώτα, κατέληξε άουτ.

Στο 12’ ο Μούσα Ποκόνγκ επιχείρησε το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 14’ σε σέντρα σουτ του Λαμπρόπουλου από πλάγια αριστερά και πάλι δεν βρήκε η ομάδα του Τυρνάβου τον στόχο.

Για τους γηπεδούχους στο 18’ ο Πάτο βρέθηκε στην περιοχή του Πρίφτη, όμως πρόλαβε και τον έκοψε ο Κισκαμπάνης, ενώ προηγουμένως στο 17’ με σουτ ο Σκλιοπίδης έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΟ 21’

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 21’ για να πετύχει το 1-0, όταν ο Χιντζίδης από τα αριστερά εκτέλεσε κόρνερ, ο Πάτο στη μικρή περιοχή κέρδισε την κεφαλιά και πάνω στην γραμμή ο Παληγεώργος με κεφαλιά έδιωξε σωτήρια την μπάλα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΤΑ ΣΤΟ 29’

Στο 29’ ο Όττα με ατομική προσπάθεια πέρασε τους Σαμουηλίδη και Καπία, μπήκε στην περιοχή του Αγροτικού Αστέρα πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε στον Γιώτα και εν συνεχεία την απομάκρυναν αμυντικοί των γηπεδούχων.

1-0 ΣΤΟ 34’ Ο ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ

Στο 34’ ο Καθάριος με σουτ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πρίφτη και στην επαναφορά ο Πλάτωνας Καρακατσάνης με σουτ άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο στο 41’ , σε σέντρα του Χιντζίδη από αριστερά στην κεφαλιά του Βελλίνη, η μπάλα κατέληξε άουτ, πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Πρίφτη.

Λίγο πριν πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια στο 44’ , ο Γκούρτσας έστρωσε την μπάλα στον Όττα που έκανε το σουτ αλλά ο Γιώτας μπλόκαρε την μπάλα.

ΜΕΤΡΙΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μέτριο και ο Τύρναβος με ανορθόδοξο τρόπο προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, που έδιωχναν εύκολα την μπάλα στις σέντρες που επιχειρούσαν οι παίκτες των «κυανέρυθρων»

Από σέντρα του Σαμουηλίδη στο 76’ ο Βελλίνης έπιασε το σουτ και ο Πρίφτης μπλόκαρε την μπάλα, στο 78’ ο Μιλουτίνοβιτς έπιασε το σουτ και η μπάλα κόντραρε στον Σαμουηλίδη.

Ο Γεωργίου στο 83’ σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στο 90’ από πάσα του Μιλουτίνοβιτς ο Μούσα Ποκόνγκ σούταρε από κοντά και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Τέλος στο 90’ +5 ο Γκούρτσας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βοσνιάδη.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον αγώνα διηύθυνε ο Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας), που είχε βοηθούς τους Γεώργιο Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Ιορδάνη Δημητριάδης (Καστοριάς), ενώ 4ος ήταν ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

Με δυο κίτρινες που δέχθηκε αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Σαμουηλίδης (65’ , 90’ +4) , ενώ κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από τον Τύρναβο οι Μιλουτίνοβιτς (63’ ),Κισκαμπάνης (84’ ).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιώτας (67’ λ.τ.Βοσνιάδης), Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καραντασιάδης, Καπίας, Γεωργιάδης, Καθάριος (71’ Παλάσκας), Σαμουηλίδης, Πάτο, Καρακατσάνης (83’ Κουρέλλας), Βελλίνης

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Αποστόλης Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Γκούρτσας, Όττα (62’ Γεωργίου), Ντατίδης (46’ Μιλουτίνοβιτς), Σουλιώτης, Παληγεώργος, Στεριανός, Μούσα Ποκόνγκ, Κυριάκος (46’ Αλεξίου), Λαμπρόπουλος.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

* Περίπου 80 ηρωικοί φίλαθλοι από τον Τύρναβο ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη παρά την ζέστη για να ενισχύσουν τους παίκτες του Αποστόλη Χαραλαμπίδη. Στο τέλος έφυγαν απογοητευμένοι από τον Εύοσμο.

* «Παρών» στο γήπεδο ο νυν τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης Αλέκος Βοσνιάδης.

* Αρχηγοί των δυο ομάδων ήταν ο Γεωργιάδης για τον Αγροτικό Αστέρα και ο Κισκαμπάνης για τον Τύρναβο 2005.

* Πολύ καλή η φιλοξενία των ανθρώπων του Αγροτικού Αστέρα και οι υπεύθυνοι από το γραφείο τύπου της ομάδας παίρνουν άριστα, για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στους Λαρισαίους αθλητικούς συντάκτες.

* Ενθουσιώδης ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ευόσμου από τους φίλους του Αγροτικού Αστέρα, που παρότι για την ομάδα τους το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, βρέθηκαν στο γήπεδο (περίπου 400) και με συνθήματα παρότρυναν τους παίκτες της ομάδας τους.

* Τις δεκαοκτάδες των δυο ομάδων συμπλήρωναν για τον Αγροτικό Αστέρα οι Βοσνιάδης, Παλάσκας, Κουρέλλας, Θεοδωρίδης, Καρυπιάδης, Αθανασιάδης, Καραμπάς, ενώ για τον Τύρναβο οι Ντάλλας, Χαλούλος, Παπασάββας, Δημητρίου.

Μιλουτίνοβιτς, Γεωργίου, Αλεξίου.

Χρησιμοποιήθηκαν οι τρεις πρώτοι από τον Αγροτικό Αστέρα και οι τρεις τελευταίοι από τον Τύρναβο 2005.

* Ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα έκανε ο γκολκίπερ Θανάσης Γιώτας, που τραυματίστηκε στο 67’ και αντικαταστάθηκε από τον Βοσνιάδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass