ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΨΑΛΤΟΥ-ΣΤΑΝΙΜΙΡΟΒΙΤΣ

Συμφώνησε με την ΑΕΛ, υπέγραψε στο... Μεσολόγγι

* Ανανέωσε και ο Γιώργος Βλαχούλης * Πρόταση σε 2 Λαρισαίους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Α1

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2015 9:25

Στα κρύα του... λουτρού άφησε ο Μάρκος Ψάλτου- Στανιμίροβιτς τους διοικούντες την ΑΕΛ μπάσκετ καθώς ενώ είχαν δώσει τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας ο παίκτης τελικά υπέγραψε στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στην ομάδα Χαρίλαος Τρικούπης που πριν από λίγους μήνες ανέβηκε στη Γ’ Εθνική από το τοπικό πρωτάθλημα. Η διαφορά όπως εξήγησε στους «βυσσινί» ο αθλητής ήταν οικονομική.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναγκάζει τους διοικητικούς να τσαλακώσουν τα σχέδια που είχαν ετοιμάσει και να ψάχνουν για νέες λύσεις και ενδεχόμενα. Άλλωστε η ΑΕΛ ήθελε να κλείσει νωρίς το ρόστερ της για να συγκεντρωθεί στην προετοιμασία για τη Β’ Εθνική.

«ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΨΑΛΤΟΥ»

Η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ της Α.Ε.Λ. εύχεται καλή συνέχεια στον πρώην αθλητή της, Μάρκο Ψάλτου-Στανιμίροβιτς, και του εύχεται καλή συνέχεια, καθώς όπως ενημερώθηκε δια του εκπροσώπου του, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη νεοφώτιστη στη Γ' Εθνική κατηγορία ομάδα «ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου». Αναλυτικά η ανακοίνωση: « Ευχόμαστε λοιπόν στον Μάρκο Ψάλτου να μπορέσει να επαναλάβει με τη νέα του ομάδα τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε φέτος με την Α.Ε.Λ., και να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία, μιας και προτίμησε να παραμείνει και πάλι σε πρωτάθλημα Γ' Εθνικής. Ως διοίκηση της Α.Ε.Λ. οφείλουμε να κάνουμε γνωστό πάντως ότι είχαμε ήδη συμφωνήσει με τον κ. Ψάλτου και τον εκπρόσωπό του για την ανανέωση της συνεργασίας μας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο όπως φαίνεται και από τα γεγονότα η διοίκηση της Α.Ε.Λ. ήταν αυτή μόνο που κράτησε το δικό της κομμάτι της συμφωνίας. Τέλος, θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μπούμε σε τέτοιου είδους διαδικασία πλειστηριασμού της τελευταίας στιγμής, ούτε με παίκτη ούτε με κανέναν εκπρόσωπο αθλητών. Ούτε βέβαια θα μπούμε σε αντιπαράθεση τέτοιας φύσεως με καμία ομάδα που θέλει να υπερκεράσει το όνομα της Α.Ε.Λ. με οικονομικά ανταλλάγματα προς παίκτες που θέλουν να φορέσουν τα βυσσινί. Και είναι αυτονόητο ότι κάθε φορά που θα δίνουμε τα χέρια και θα συμφωνούμε έστω και προφορικά, εμείς θα κρατούμε το λόγο μας, όπως κάναμε πάντα.

Καλή τύχη λοιπόν κύριε Ψάλτου».

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ

Εν τω μεταξύ η ΑΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιώργο Βλαχούλη: «Η ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Λ. ανακοινώνει την επέκταση της συμφωνίας της με τον αθλητή Γιώργο Βλαχούλη. Ο πολύπειρος γκαρντ, αφού συνέβαλε τα μέγιστα στη φετινή επιτυχία, θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τα βυσσινί χρώματα και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ο Βλαχούλης θα είναι ο πέμπτος παίκτης μετά τους Σαριμπαλίδη, Κονδυλόπουλο, Πολίτη, Κουτίνα ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση των Κόκκα και Τσούτσου. Επίσης ανοικτό παραμένει το ζήτημα του γκαρντ καθώς από την μια είναι ο Θοδωρής Τσιλούλης που ψάχνει μια καλύτερη κατηγορία και από την άλλη ο Χρήστος Παπανικολάου που έχει πρόταση των «βυσσινί» και θα απαντήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τέλος αξίζει να τονίσουμε πως η ΑΕΛ προσπαθεί να φέρει και κάποιο καλό όνομα από μεγαλύτερη κατηγορία. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη πλησιάσει δύο Λαρισαίους αθλητές που έχουν παρουσία για πολλά χρόνια στην Α1 και στην Α2 Εθνική κατηγορία και μίλησε μαζί τους για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Κ.Γ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass