ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αθλητικό πνεύμα και κοινωνική αλληλεγγύη

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2015 21:14

Οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων «σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται έντονα από τις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που διανύουμε» οι τρεις κολυμβητικοί σύλλογοι της Λάρισας, Ναυτικός Όμιλος Λάρισας, Τιτάνες- Λαρισαϊκός και Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, αναλαμβάνουν κοινή πρωτοβουλία σε συνεργασία με τις Δομές και διοργανώνουν την Κυριακή 14 Ιουνίου (ώρες 11:00 με 14:00) αγώνες επίδειξης στο Εθνικό Κολυμβητήριο Λάρισας μεγαλώνοντας με τον τρόπο αυτό «το κύμα αγάπης και αλληλεγγύης προς τους μη έχοντες».

Όπως σημειώνεται από τις Δομές «στόχος της εκδήλωσης είναι η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους απόρους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη και εξυπηρετούνται καθημερινά από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων που λειτουργούν με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Ταμείου και της Ελλάδας με τη συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων, της Εθελοντικής Ανθρωπιστικής Δράσης «Ανθρωπομάνια» και του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης «Θέσις».

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και να στηρίξετε την προσπάθεια ενίσχυσης των απόρων συμπολιτών μας». Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη δράση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούνε καθημερινά (9-5) στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στα τηλ. 2410680243 και 2410680220.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass