ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Χαμηλοί τόνοι στον Απόλλωνα

• Η σοβαρότητα που μεταδίδει ο Νίκος Θεοδοσιάδης συν στη μάχη της παραμονής • Ο προπονητής των «κυανόλευκων» κατασκόπευσε χθες τα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2017 22:31

Πολύ σημαντική ήταν η νίκη που πέτυχε προχθές το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος υπέταξε τον Αιγινιακό με 1-0.

Και ήταν σημαντική τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης, διότι οι «κυανόλευκοι» μετά τις διαδοχικές ήττες στην Καρδίτσα για το πρωτάθλημα της Football League και στη Λάρισα από την Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος με το ίδιο σκορ(2-0), ήταν εμφανώς απογοητευμένοι.
Όμως υπήρξε η γρήγορη αντίδραση που όλοι ήθελαν στην ομάδα και με γκολ του Χρήστου Αγρόδημου ο Απόλλωνας επικράτησε της ομάδας του Αιγινίου με 1-0.
Ένα «τρίποντο» που πάνω από όλα έφερε την ηρεμία στο λαρισινό σωματείο και πλέον υπάρχει αισιοδοξία πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη.
Παρά τη νίκη όμως επικρατούν -ορθώς -χαμηλοί τόνοι στον Απόλλωνα, διότι αν συμβεί το αντίθετο, με τον υπέρμετρο ενθουσιασμό η ομάδα μπορεί εύκολα να κάνει βήματα πίσω.
Αρωγός στον αναγεννημένο αναμφισβήτητα Απόλλωνα είναι και ο Κατερινιώτης προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης, του οποίου η σοβαρότητα που τον διακρίνει είναι ένα συν για την ομάδα της Λάρισας στη μάχη της παραμονής που δίνει.
Με τις δηλώσεις που έκανε μετά την προχθεσινή αναμέτρηση απονέμοντας τα εύσημα στους παίκτες του, τους κέρδισε ακόμη περισσότερο και όλοι μαζί, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, ενωμένοι σαν μια γροθιά, μόνο σε θετικά αποτελέσματα μπορούν να ευελπιστούν από τη μεταξύ τους αρίστη συνεργασία.
Κατά τα άλλα, χθες έγινε πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τερψιθέας και σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό.
Από αύριο ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον κυριακάτικο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Ο.Τρικάλων(15:00).
Στο παιχνίδι αυτό ο Απόλλων θα στερηθεί των υπηρεσιών του γκολκίπερ Παναγιώτη Παϊτέρη, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Αιγινιακό και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Ο ΟΦΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ(4-2)
Με το ντέρμπι του Ηρακλείου ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΟΦΗ «έπεσε η αυλαία» της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League. Μεγάλος νικητής της αναμέτρησης ήταν ο ΟΦΗ με 4-2 κι έτσι ανέβηκε στη 2η θέση της κατάταξης με 14 βαθμούς, ενώ ο Εργοτέλης, χωρίς να έχει γνωρίσει ακόμη τη χαρά της νίκης, παραμένει 17ος και προτελευταίος με μόλις δύο βαθμούς.
Ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο Παγκρήτιο με τέρμα του Εντιαγέ στο 11’, ενώ ο ΟΦΗ μέσα σε ένα 20λεπτο έκανε την πλήρη ανατροπή με τους Κουσκουνά στο 13’, Μάρτο στο 26’ και Ορτέγκα στο 32’. Ο γηπεδούχοι μείωσαν στο 60’ με τον Σταμόπουλο και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, προσωρινά όμως, αφού οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν το σκορ σε 4-2 στο 76’ με τον Όγκμποε.
*Στο μεταξύ, με γκολ του Ταλέντο στο 88’, η Καλλιθέα πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 2-1 του Παναιγιάλειου. Η αθηναϊκή ομάδα είχε προηγηθεί στο 14’ με τον Σμυρλή, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά στο 68’ με τον Κόκκορη. Στα Τρίκαλα, εξάλλου, η τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου, παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε και ο τεχνικός του Απόλλωνα Νίκος Θεοδοσιάδης, καθώς την ερχόμενη Κυριακή οι «κυανόλευκοι» δοκιμάζονται στη γειτονική πόλη.
-Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
*Βέροια-Σπάρτη    1-0
*Αχαρναϊκός-Πανσερραϊκός    0-3 (α.α.)
*Άρης-ΑΟΧ/Κισσαμικός    1-0
*Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας    1-0
*ΑΕ Καραϊσκάκης-Αναγέννηση Κ.    3-1
*Απόλλων Λάρισας-Αιγινιακός    1-0
*Καλλιθέα-Παναιγιάλειος    2-1
*Τρίκαλα-Απόλλων Πόντου    0-0
*Εργοτέλης-ΟΦΗ    2-4
H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)
1. Άρης    14-3    18
2. ΟΦΗ    14-4    14
3. Παναχαϊκή    9-3    13
4. Δόξα Δράμας    9-1    13
5. ΑΕ Καραϊσκάκης    8-5    12
6. Βέροια  (5 αγ.)    7-4    9
7. Απόλλων Πόντου    7-5    9
8. Σπάρτη    7-4    8
9. ΑΟΧ Κισσαμικός  (5 αγ.)    6-3    8
10. Αναγέννηση Κ.    4-7    7
11. Πανσερραϊκός    11-11    7
12. Απόλλων Λάρισας    5-8    6
13. Τρίκαλα    1-3    6
14. Παναιγιάλειος    6-8    5
15. Καλλιθέα    3-9    4
16. Αιγινιακός    3-16    4
17. Εργοτέλης    6-14    2
18. Αχαρναϊκός    2-14    -51
* Ο Αχαρναϊκός έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα
** Εκκρεμεί η απόφαση για την «τύχη» του αγώνα ΑΟΧ/Κισσαμικός-Βέροια

ΣΤΟΝ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Η διοίκηση δεν έκανε δεκτή την παραίτηση Αντωνίου

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου και τη χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή, ο Αγιώτης προπονητής του Α.Ο. Τρικάλων Σωτήρης Αντωνίου έθεσε την παραίτησή του στην διοίκηση.
Παραίτηση που όμως δεν έγινε δεκτή και μάλιστα η ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση, ανέφερε πως στηρίζει τον Λαρισαίο τεχνικό. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα δηλώνει για ακόμη μια φορά την απεριόριστη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή μας, Σωτήρη Αντωνίου. Είναι απορίας άξιο και μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο που συμβαίνει κατά κόρον στην Ελλάδα, προπονητές να κρίνονται ως πετυχημένοι ή αποτυχημένοι ανάλογα με την έκβαση του αγώνα. Είμαστε πεπεισμένοι πως οι ίδιοι που πανηγύριζαν την Τετάρτη για την πρόκριση της ομάδας μας στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας είναι οι ίδιοι οι οποίοι αμφισβήτησαν τους πάντες μετά το σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα.
Τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι ο απολογισμός της ποδοσφαιρικής περιόδου, 2017-18 θα γίνει στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην αξία της ομάδας που δημιουργήσαμε και η οποία μερικές φορές, όντως, δεν αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο γι’ αυτό και εξετάζουμε λύσεις οι οποίες θα λειτουργήσουν προς τη θετική κατεύθυνση και σίγουρα ΔΕΝ θα είναι η απομάκρυνση του προπονητή».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass