ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Πρέπει να κλείσουν και οι 14 παίκτες

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2015 8:00

 

 

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ηρακλή ο τεχνικός της ΑΕΛ Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι πρέπει να γίνει σωστός προγραμματισμός για του χρόνου και να κλείσουν οι 14 παίκτες που έδειξαν ότι μπορούν να κοντράρουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Από την πλευρά του, για μία ακόμη φορά ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για ολόκληρη τη σεζόν αλλά και για τη νίκη στη Λάρισα, ευχόμενος του χρόνου να είναι και η ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών:

Σούλης Παπαδόπουλος (ΑΕΛ): «Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο και για την άνοδο και για σήμερα γιατί πιστεύω ότι μας κέρδισε δίκαια. Πετύχανε δύο γκολ στην πλάτη μας, γενικώς έβγαινε συχνά στην πλάτη μας. Απλώς εμείς με την απόδοσή μας επιτρέψαμε τον κόσμο να μην ασχολείται με το παιχνίδι, αλλά με άλλα πράγματα. Έβλεπα τους παίκτες μου και ειλικρινά στεναχωριόμουνα γιατί έδωσαν πολλά αυτά τα παιδιά και δεν είχαν ενέργεια. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι ότι έβαλε νέα παιδιά ο προπονητής του Ηρακλή και είχαν φρεσκάδα, ενώ εμείς δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα.

Έβλεπα τους ποδοσφαιριστές μου να θέλουν και δεν μπορούσαν. Λείπανε και τα έξι παιδιά με τις κάρτες και ήταν αναμενόμενο. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σε αυτά τα 15 παιχνίδια που είμαστε μαζί δώσανε τα πάντα και πετύχαμε σημαντικές νίκες».

-Σε ερώτηση για το αν ο Ηρακλής και η ΑΕΚ ανέβηκαν δίκαια και σχετικά με δηλώσεις που έκανε τις προηγούμενες ημέρες, ο κ.Παπαδόπουλος τόνισε τα εξής: «Έχω δουλέψει στη Θεσσαλονίκη, άλλα λένε άλλα βγάζουνε. Εγώ δεν είπα ότι ο Ηρακλής δεν άξιζε να ανεβεί. Έδωσα συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ και στον Ηρακλή για την άνοδο και είπα για τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ ότι με αυτό που έδειξαν στα play off ότι δίκαια μπορούσανε να ανεβούνε. Αλλα είπα, άλλα βγάλανε».

-Για την επόμενη μέρα της ΑΕΛ και για το αν θα συνεχίσει και ο ίδιος, είπε: «Δεν έχω καμία επίσημη ενημέρωση, για το αν θα συναντηθούμε αύριο(σ.σ. Παρασκευή) με τον πρόεδρο. Αυτά τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να κοντράρουν όλες τις ομάδες. Με 14 και 15 ποδοσφαιριστές δεν γίνεται. Πρέπει να ανανεωθούν συμβόλαια και να γίνει προγραμματισμός για να είναι η ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορεί να είναι αλλού. Για μένα πρέπει να κλείσουνε και οι 14 ποδοσφαιριστές. Στην ΑΕΛ θέλουν να έρθουν όλοι. Οι μάνατζερ θέλουν να φέρουνε τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή».

Νίκος Παπαδόπουλος(Ηρακλή): «Έκλεισε μια πολύ σημαντική χρονιά για μας, μια σεζόν πετυχημένη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας και θέλαμε να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη και τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω για μία ακόμη φορά συγχαρητήρια στους παίκτες για όλη τη σεζόν αλλά και για τη σημερινή νίκη. Για μας είναι σημαντικό τώρα η επόμενη μέρα και να οργανωθούμε για την επόμενη σεζόν. Εύχομαι του χρόνου να ανεβεί ακόμη μία μεγάλη ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, όπως είναι η ΑΕΛ».

-Ρωτήθηκε για τους νεαρούς: «Το έχω πει ότι είναι το μέλλον. Πιστεύουμε πολύ σε αυτά τα παιδιά και στη δουλειά που γίνεται και είμαι ευχαριστημένος για το ντεμπούτο κάποιων από αυτά τα παιδιά. Εξαρτάται από αυτούς, πόσο θα δουλέψουν και πόσο θα αντέξουν κάτω από την πίεση».

-Είπε για την επόμενη μέρα: «Το πρώτο κομμάτι -και για λόγους ηθικής- είναι να ανανεώσουν τα πέντε παιδιά που τελειώνει το συμβόλαιό τους, έξι, όσοι είναι. Πρώτα πρέπει να γίνει αυτό και στη συνέχεια όλοι οι τομείς, στη Μίκρα, οι μεταγραφές που θα κάνουμε για να ενισχύσουμε την ομάδα. Το αθλητικό κέντρο πρέπει να το βελτιώσουμε πολύ για να δουλεύουνε και τα νέα παιδιά».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Νίκος Καρανίκας(ΑΕΛ): «Σήμερα δείξαμε κάποια σημάδια κούρασης γιατί πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια, στα play off, στα κόκκινα. Δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και το παιχνίδι τελείωσε νωρίς.

Πριν τρεισήμισι μήνες όλοι μας είχαν βγάλει άχρηστους γιατί η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Καταφέραμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να φέρουμε λίγο παραπάνω κόσμο στο γήπεδο και να τους δείξουμε ότι τελικά δεν είμαστε άχρηστοι και ότι μπορούμε να κοντράρουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

-Σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ μιας και υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα της Σούπερ Λίγκα, τόνισε τα εξής: «Εγώ μέχρι σήμερα ήμουν συγκεντρωμένος εδώ και νομίζω ότι το απέδειξα σε κάθε παιχνίδι που αγωνιζόμουν. Θα περιμένω την πρόσκληση από τη διοίκηση για να συζητήσω και δεν ξέρω τι θα γίνει αργότερα. Όλα είναι ανοιχτά».

Μίλτος Στεφανίδης(Ηρακλή): «Να δώσουμε συγχαρητήρια και στη Λάρισα για όλη τη φετινή της πορεία και που έφτασε στα play off και φυσικά να πω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στο τεχνικό τιμ για την εκπληκτική πορεία. Δίκαια επέστρεψε ο Ηρακλής εκεί που ανήκε. Σήμερα, το ματς εμείς το κάναμε εύκολο. Δόθηκε και η ευκαιρία σε αρκετούς μικρούς να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Και πρόσθεσε, για τη δική του χρησιμοποίηση: «Ήταν μια επιλογή του προπονητή μου. Τον ευχαριστώ για την ευκαιρία αυτή. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από μένα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass