ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΠ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση

* Βασ. Μπρέζας: «Ετοιμαζόμαστε για τον μεγάλο τελικό»

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2015 8:58

 

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετρά αντίστροφα από χθες ο χρόνος για τους παίκτες του Τυρνάβου 2005, οι οποίοι την Κυριακή το απόγευμα(17:00) στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης καλούνται να κατακτήσουν το τρίποντο με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, προκειμένου η ομάδα να «σφραγίσει» το εισιτήριο της παραμονής στην Β' Εθνική κατηγορία.

Είναι η τελευταία ημέρα των πλέι άουτ και οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν ότι το μοναδικό αποτέλεσμα που οδηγεί 100% στη σωτηρία, είναι η νίκη.

«Ετοιμαζόμαστε για τον μεγάλο τελικό, είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο και πιστεύω ότι τα παιδιά θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών, ώστε και του χρόνου να είμαστε στη Β’ Εθνική κατηγορία», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Μπρέζας.

Χθες το πρωί η προπόνηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον τεχνικό Αποστόλη Χαραλαμπίδη να ζητάει από τους παίκτες του σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, ενόψει της κυριακάτικης κρίσιμης αναμέτρησης.

Η ομάδα του Τυρνάβου απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Αγροτικό Αστέρα πρέπει να έχει ουσία και να πάρει τους τρεις βαθμούς, διότι αν χάσει τότε θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση πάει στη συμπρωτεύουσα για μια μεγάλη μάχη και όλοι ευχόμαστε η προσπάθεια να έχει αίσιο τέλος, διότι ο Τύρναβος έδειξε ότι και τη νέα σεζόν αξίζει να αγωνίζεται στη Β' Εθνική κατηγορία, με την οργάνωση και τη νοικοκυροσύνη που έχει.

Από αγωνιστικής πλευράς, μοναδική απουσία θα είναι αυτή του τιμωρημένου με κάρτες, Δημήτρη Καραμανλή, ενώ δεν υφίσταται κάποιο άλλο πρόβλημα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αγρ.Αστέρας            19

Ζάκυνθος      17

Τύρναβος      17

……………………………

Αναγέννηση Κ.         16

Αιγινιακός     15

Πιερικός        -

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass