ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Ο Πότσι στα Χανιά

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2015 14:20

Την πρώτη της «ηχηρή» μεταγραφή ολοκλήρωσε η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά, καθώς ανακοινώθηκε η επιστροφή του Φαμπρίτσιο Λιονέλ Πότσι στην ομάδα της Κρήτης. Ο 29χρονος Αργεντινός μέσος, που μεταξύ άλλων έχει αγωνισθεί στον Πλατανιά, στη Λάρισα και στον Παναργειακό, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την διοίκηση του κρητικού συλλόγου, χωρίς να γίνει γνωστό το οικονομικό μέρος της συμφωνίας.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φαμπρίτσιο Λιονέλ Πότσι. Στην επίτευξη της μεταγραφής σημαντικό ρόλο, εκτός από την επιθυμία του παίκτη και την έλευση του Κώστα Σγουράκη, έπαιξαν οι εξωδιοικητικές ενέργειες του Γιάννη Ντερμανάκη».

Από την πλευρά του, ο έμπειρος άσος δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά επιστρέφω στον ΑΟ Χανιά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Κώστα Σγουράκη, χαίρομαι που θα συναντήσω φίλους ξανά και θα παίξω στην ομάδα που αγαπάω. Φυσικά δεν θα μπορούσα να πω όχι στον φίλο μου Γιάννη Ντερμανάκη που μου τηλεφώνησε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass