Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

Κρατά τη σωτηρία στα χέρια του...

* Οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2015 9:15

 

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι των τελευταίων χρόνων θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου ο Τύρναβος 2005, ο οποίος θα αγωνισθεί στον Εύοσμο(17:00), κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Οι «κυανέρυθροι» σε μια χρονιά που από την αρχή ξεκίνησε με τεράστιες δυσκολίες, καλούνται να κάνουν την υπέρβαση ώστε να παραμείνει έστω και στο παρά... ένα η ομάδα στη Β' Εθνική κατηγορία.

Ο Τύρναβος ουσιαστικά κρατά την τύχη στα χέρια του, έχει μεγάλο κίνητρο για να κερδίσει και οι παίκτες του θέλουν να δείξουν ότι αυτό το σωματείο αξίζει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας.

Αναμφισβήτητα όλοι γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, ο Αγροτικός Αστέρας παρά την ήττα από τον Αιγινιακό με 3-0 δεν παύει να είναι μια καλογυμνασμένη ομάδα με έμπειρους παίκτες και οι Τυρναβίτες πρέπει να τα δώσουν όλα, για να φτάσουν στην επιτυχία.

Κοντά τους αναμένεται ότι θα βρεθούν και αρκετοί τιμωρημένοι φίλαθλοι από τον Τύρναβο, που ετοιμάζουν εκδρομή για τη συμπρωτεύουσα προκειμένου να βοηθήσουν ώστε να κατακτήσει η ομάδα το πολυπόθητο τρίποντο.

Από αγωνιστικής πλευράς ο τεχνικός Αποστόλης Χαραλαμπίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Καραμανλή, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι.

Αύριο θα καταλήξει στην ενδεκάδα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει και το ευχάριστο γι΄αυτόν είναι ότι οι ποδοσφαιριστές που χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις είναι πολύ προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι για τον αγώνα της Κυριακής.

ΧΩΡΙΣ ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗ Ο ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Αγροτικός Αστέρας έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή στη Β΄Εθνική και στον αγώνα με τον Τύρναβο δεν θα αγωνισθεί ο έμπειρος μέσος Τσεμπερίδης, που είναι τιμωρημένος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ης ΗΜΕΡΑΣ

Από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έγινε γνωστό ότι τα playout της FootballLeague της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του μίνι αυτού πρωταθλήματος θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Ιουνίου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

17:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιγινιακός OTΕ TV

17:00 Αγροτικός Αστέρας-Τύρναβος

Πιερικός-Ζάκυνθος 0-3 α.α.

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

17:30 Ηρακλής Ψαχνών – Παναιγιάλειος

17:30 Ερμιονίδα – Επισκοπή

17:30 Αχαρναϊκός - Καλλιθέα

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία αύριο Πέμπτη 11/06/2015 και ώρα 10:30 ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα, μεταξύ αυτών και την ΠΑΕ Τύρναβος 2005 για παράβαση των άρθρων 1, 3, 2β, 4, 6, 14, 15, 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ΠΑΕ Τύρναβος 2005 – ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας αγώνας 31-5-2015).

ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΛΕΤΟΣ

Έως χθες μεσημέρι είχε τελικά περιθώριο η Ζάκυνθος για να πληρώσει τον Γιώργο Νικολέτο. Η διοίκηση της ομάδας του Ιονίου τον εξόφλησε και λίγη ώρα αργότερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Στέλιος Γούναρης δήλωσε στο ραδιόφωνο του «Ερμή»: «H προσφυγή του συγκεκριμένου παίκτη πληρώθηκε στο ακέραιο, οι εχθροί της ομάδας μόλις είδαν το χαρτί πληρωμής, σιώπησαν! Η Ζάκυνθος είναι αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά στη Β' Εθνική είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι! Κανείς δεν μπορεί να υφαρπάξει με δόλιο τρόπο την παραμονή μιας τίμιας ομάδας όπως είναι η Ζάκυνθος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο που στηρίζει κάθε στιγμή την ομάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass