Νέο συμβόλαιο της Μπαρτσελόνα με τον Ντάνι Αλβες

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2015 13:53

 

Ο Ντάνι Αλβες θα παραμείνει για δύο ακόμη χρόνια στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα. Κόντρα στη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, ο Βραζιλιάνος διεθνής μπακ υπέγραψε τελικά την ανανέωση της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Ευρώπης έως το καλοκαίρι του 2017. Το τρέχον συμβόλαιο του 32χρονου δεξιού ακραίου αμυντικού με την «Μπάρτσα» λήγει στο τέλος του μήνα και ο πρόεδρος της ομάδας της Βαρκελόνης, Γιόζεπ Μαρία Μπερτομέου, του έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση και κατάφερε να τον πείσει να παραμείνει στο «Καμπ Νου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει ότι ο Ντάνι Άλβες δέχθηκε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που έληγε στις 30 Ιουνίου 2015. Η νέας συμφωνία θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2017, ενώ υπάρχει και η οψιόν ανανέωσης για μία ακόμη χρονιά.» Ο Βραζιλιάνος σταρ αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα από το 2008 και σε επτά σεζόν έχει φορέσει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» συνολικά 343 σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 20 γκολ. Παράλληλα σε αυτό το διάστημα έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, τέσσερα σούπερ καπ Ισπανίας, τρία τσάμπιονς λιγκ, 2 ευρωπαϊκά σούπερ καπ και 2 παγκόσμια συλλόγων.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass