ΑΓΩΝΕΣ RUN GREECE 2015

«Τρέχουμε» για καλό σκοπό στη Λάρισα

ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ WIND Κ. ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΓΚΑΝΟΣ:

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2015 15:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:17

Η πόλη της Λάρισας είναι έτοιμη να υποδεχτεί και φέτος τους αγώνες δρόμου μαζικής συμμετοχής RUN GREECE που διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λάρισας και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.  Την Κυριακή 29 Μαρτίου μικροί και μεγάλοι κάτοικοι της πόλης, αλλά και επισκέπτες από διάφορα μέρη της Θεσσαλίας αναμένεται να πάρουν μέρος στην μεγάλη γιορτή, και ταυτόχρονα να αθληθούν, στηρίζοντας παράλληλα την κοινωνική πρωτοβουλία του Μεγάλου Χορηγού Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ των αγώνων πόλης RUN GREECE, της WIND που αυτή τη χρονιά στηρίζει το έργο του Εθελοντικού Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στη Λάρισα. Γι αυτό το λόγο μίλησε στην «Ε» ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της WIND κ. ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΓΚΑΝΟΣ:

*Πριν λίγο καιρό η WIND εγκαινίασε ένα νέο υπερσύγχρονο κατάστημα στην πόλη της Λάρισας και μέσα από την επικοινωνία της φέρνει νέο… αέρα στις τηλεπικοινωνίες. Τελικά πώς ωφελείται ο καταναλωτής;  

-Στόχος και δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη δυνατή αξία για τα χρήματά τους, είτε επιλέξουν κινητή είτε σταθερή τηλεφωνία WIND. Η εμπορική μας πολιτική καθορίζεται από αυτό το «δόγμα» και μέσα στη λέξη αξία δε βάζουμε μόνο την οικονομία αλλά προσθέτουμε και την υψηλή τεχνολογία, τη μεγάλη γκάμα επιλογών και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που θέλουμε να παίρνει ο πελάτης από μας. Δεν είναι τυχαίο ότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η WIND συνεχίζει σταθερά το επενδυτικό της πλάνο που αφορά τόσο στον εκσυγχρονισμού των υποδομών της και την ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, όσο και στην ανανέωση του δικτύου των καταστημάτων της. Από το 2010 έχουμε επενδύσει για την επέκταση και αναβάθμιση του δικτύου μας περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ ενώ αντίστοιχα προγραμματίζουμε επενδύσεις ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ ως το 2019 για να συνεχίζουμε να φέρνουμε στους πελάτες μας νέες τεχνολογίες όπως το 4G και βελτιωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης μέσα από τα νέα μας καταστήματα αλλά και σε κάθε σημείο επαφής του πελάτη με τη WIND.

*Ποιο είναι το κίνητρο για να σας προτιμήσει ένας καταναλωτής, σε μια τόσο ανταγωνιστική αγορά όπως οι τηλεπικοινωνίες;

-Στη WIND είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι προσφέρουμε στον πελάτη μας περισσότερη αξία μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Πρώτα απ΄ όλα, του δίνουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, σε μας θα μπορέσει να τα συνδυάσει όλα, κινητή, σταθερή & Internet, με τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία, ή να επιλέξει μια πιο εξειδικευμένη προσφορά μας για τις ανάγκες του. Με αφορμή τη χορηγία μας στους αγώνες Run Greece στη Λάρισα, τα τοπικά καταστήματα WIND διαθέτουν αυτό το διάστημα κάποιες αποκλειστικές προσφορές, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Παροτρύνω τους καταναλωτές να τις αξιοποιήσουν και να επιλέξουν προϊόντα και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας όπως Smartphones, tablets και wearables. Αυτός ο άλλος αέρας που συμβολικά φυσάει στην επικοινωνία μας, μέσα στα καταστήματα WIND γίνεται χειροπιαστή αξία για τον πελάτη μας.

*Μιλήστε μας λίγο παραπάνω για τη χορηγία σας στους αγώνες RUN GREECE. Φέτος στη Λάρισα θα στηρίξετε εκ μέρους των δρομέων το τοπικό παράρτημα του Χαμόγελου του Παιδιού.

-Είναι χαρά και τιμή για μας να στηρίζουμε μια διοργάνωση που προωθεί έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και έχει τη δύναμη να βγάζει τον κόσμο στο δρόμο για καλό σκοπό: για να αθληθεί, για να ζήσει μια ωραία εμπειρία στην πόλη του, για να γνωριστεί με τους συμπολίτες του και να πάρει μέρος σε μια γιορτή. Χρειαζόμαστε τέτοιους θεσμούς στη χώρα μας ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο ώστε να ενισχύσουμε τη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη. Ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα η WIND έχει ευθύνη να δίνει το παρών στην κοινωνία με πολλαπλούς τρόπους και η χορηγία μας στον θεσμό Run Greece του ΣΕΓΑΣ είναι μέρος αυτής της ευθύνης. Παράλληλα ενισχύουμε το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς, δίνοντας οικονομική ενίσχυση εκ μέρους όλων των δρομέων, σε ιδρύματα των πόλεων του Run Greece. Φέτος στη Λάρισα επιλέξαμε το Χαμόγελο του Παιδιού και με τη συμμετοχή όλων μας στους αγώνες της Κυριακής, θα κάνουμε περισσότερα τα παιδικά χαμόγελα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass