ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ (15.00, ΟΤΕ sports)

Το παιχνίδι των μαθηματικών…

* Νίκη και περιμένει «στραβοπάτημα» της Λαμίας

Δημοσίευση: 25 Μαρ 2015 12:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:15

 

Του Σωτ. Κέλλα

Το ερχόμενο Σάββατο η ΑΕΛ θα δώσει ίσως τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τη Ζάκυνθο (3μ.μ., ΟΤΕ sports) αλλά θα γίνει ένα παιχνίδι μαθηματικών καθώς οι «βυσσινί» με νίκη κι αν κερδίσει και η Λαμία εντός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μένουν στην τέταρτη θέση και ουσιαστικά από τις 5 Απριλίου και μετά βρίσκονται σε διακοπές…

Πάντως αυτό το παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας της ΑΕΛ για επεισόδια τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου) μόνο αδιάφορη δεν θα είναι, αφού σε περίπτωση ήττας μπαίνει σε περιπέτειες για τα πλέι –άουτ στα οποία συμμετέχουν έξι ομάδες και τρεις θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία. Βέβαια οι «βυσσινί» σε τέτοιο ενδεχόμενο θα ξεκινήσουν με πέντε ή έξι βαθμούς αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα ειδικά όταν υπάρχει εσωστρέφεια στην ομάδα.

Προχθές οι διοικητικοί ζήτησαν από τους παίκτες να κερδίσουν τόσο τον αγώνα με τη Ζάκυνθο όσο και αυτόν στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή που είναι πρώτος και πολύ κοντά στην άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Το ευχάριστο για τον Σούλη Παπαδόπουλο που προστάτεψε τους παίκτες του μετά την ήττα στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση λέγοντας ότι αγωνίσθηκαν καλά αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν τέρμα στις πολλές τελικές που έκαναν, είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του και θα επιλέξει τους καλύτερους έντεκα.

Πάντως και οι φίλαθλοι θα δούνε αυτόν τον αγώνα όχι βέβαια στο Αλκαζάρ αλλά τηλεοπτικά καθώς θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Σήμερα όλοι οι παίκτες της ΑΕΛ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αφού χθες γυμνάστηκαν μόνο αυτοί που δεν αγωνίσθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα στην Καρδίτσα.

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΛΕΞΙΔΑΣ ΣΤΗΝ «Ε»:

Η ασφάλεια του κόσμου

έκανε αρκετούς παίκτες

δημοσίους υπαλλήλους

 

Ο εκπρόσωπος της μεγαλομετόχους εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας ήταν ο πιο απογοητευμένος άνθρωπος μετά την ήττα στην Καρδίτσας, από την Αναγέννηση με 1-0 που ουσιαστικά σήμαινε και τον αποκλεισμό από τα πλέι- οφ.

Το πρώτο μήνυμα στους παίκτες το έστειλε μέσω μια σκληρής επιστολής που διαβάστηκε στα αποδυτήρια για πρόστιμο 50.000 ευρώ, ενώ έγραφε ότι πρέπει να πέσουν στη θάλασσα οι παίκτες για το γεγονός ότι δεν κέρδισαν μια ομάδα με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό (ούτε το 1/7 της ΑΕΛ).

Και χθες έκανε μια δήλωση στην «Ε» λέγοντας… «Δυστυχώς είμαι απογοητευμένος… Έκανα τα πάντα για να παίξει η ομάδα στα πλέι-οφ αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό που έγινε στην Καρδίτσα. Δυστυχώς η ασφάλεια του κόσμου έκανε αρκετούς παίκτες δημοσίους υπαλλήλους. Τι εννοώ, όταν έφερνε η ομάδα ένα άσχημο αποτέλεσμα χάνοντας στις Σέρρες από τον Γάζωρο ή στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση έφταιγε ο Πλεξίδας για τον κόσμο και ποτέ αυτοί. Το άλλοθι για όλα ήμουν εγώ. Έχανε ένας παίκτης σε κενή εστία το γκολ έφταιγε ο Πλεξίδας, έκανε λάθος άλλος στην άμυνα πάλι εγώ έφταιγα. Δεν είναι σωστό και οι παίκτες έπρεπε να είχαν την πίεση του κόσμου και φάνηκε πέρυσι στο ξεκίνημα της περιόδου που ήταν όλα ήρεμα.

Δε ξέρω τι θα κάνω με την ομάδα αλλά πρόθεσή μου ήταν είτε έβγαινε στη Σούπερ Λίγκα, είτε έπαιζε πλέι-οφ, είτε πλέι άουτ, να την παραχωρήσω. Το ίδιο θα κάνω και τώρα αλλά είχα χρέος να τελειώσει η χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας ξόδεψα αρκετά χρήματα. Η ΑΕΛ κόστισε μαζί με το προπονητήριο εκαατομμύρια , τι να πω…

Αυτό που έγινε ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, δεν έχει ξαναγίνει…».

Ο κ. Πλεξίδας δεν θέλησε να πει περισσότερα παρά την πίεσή μας και μάλλον θα μιλήσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Στον επίλογο μας είπε… «Πρέπει οι παίκτες να κερδίσουν και τη Ζάκυνθο και τον Ηρακλή. Αν δεν το κάνουν καλύτερα στον τελευταίο αγώνα να μείνουν στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε υψηλότερο προϋπολογισμό από τον Ηρακλή και μόνο η ΑΕΚ μας συναγωνίζονταν… Είμαι απογοητευμένος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass