Η ΑΕΛ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ» ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0

«Έσβησαν» οι ελπίδες για πλέι οφ στην Καρδίτσα...

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2015 10:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:09

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία στον βόρειο όμιλο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, η ΑΕΛ γνώρισε οδυνηρή ήττα χθες στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση με σκορ 1-0 και ουσιαστικά οι ελπίδες για να παίξει στα πλέι οφ, εκμηδενίσθηκαν.

Σε έναν...τελικό όπως χαρακτηριζόταν το θεσσαλικό ντέρμπι, οι «βυσσινί» έδειξαν ότι είναι ιδανικοί... αυτόχειρες και πλέον όπως ανέφερε και ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος, δεν εξαρτάται από τους ίδιους αν πάει η ομάδα στα πλει οφ, υλοποιώντας τον στόχο της.

Η ΑΕΛ σε όλη τη διάρκεια ήταν αυτή που φαινόταν πιο ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν είχε την αποτελεσματικότητα που έπρεπε για να πάρει τους τρεις βαθμούς και φυσικά όλοι γνωρίζουν ότι στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που...βλέπει δίχτυα.

Και χθες το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Καρδίτσας έδειξε ότι η ψυχή και η θέληση για νίκη, είναι αυτή που οδηγεί στην επιτυχία.

Παρότι το μπάτζετ της καρδιτσιώτικης ομάδας είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με αυτό της λαρισινής, οι γηπεδούχοι πίστεψαν όπως αποδεικνύεται στο...τρίποντο και σε μια από τι δυο φάσεις που δημιούργησαν, κατάφεραν να βρούνε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 77’ με τον Πέεφ.

Το παιχνίδι διεξήχθη μέσα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί και του ψιλόβρεχου κατά διαστήματα που έπεφτε, όμως γενικά μπορούμε να πούμε ότι ήταν μεν δυνατό, όμως έγινε σε αθλητικά πλαίσια και αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες και των δύο ομάδων για το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και ήθος που έδειξαν.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

12' Εκτέλεση φάουλ του Ελιομάρ, αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Μελισσά, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά από κοντά την έστειλε στο δοκάρι του Κουτσόπουλου!

20'Δεν βρίσκει στόχο το σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής ο Σαΐν

22' Σέντρα του Μπιτέλη, με τον Βουτσιά να κάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, απλά να κοιτάζει την πορεία της...

35' Μακρινό αλλά άστοχο σουτ από τον Πινδώνη

59'Σουτ του Μελισσά, μπλοκάρει την μπάλα ο Κουτσόπουλος

63' Άστοχο σουτ από τον Βουτσιά

77'Γκολ για την Αναγέννηση. Πάσα του Τζέκου στον Πέεφ, ο οποίος, αφού πέρασε τον Σαρακατσάνο από δύσκολη θέση έκανε το σουτ και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους(1-0).

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Καλύτεροι της ΑΕΛ ήταν οι Σερζίνιο, Ελιομάρ, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, ενώ από την Αναγέννηση ξεχώρισαν οι Πέεφ(κορυφαίος), Οικονόμου, Βουτσιάς, Παπαργυρίου και Γκουγκούδης

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Καραντώνη (Ημαθίας), που ήταν πολύ κοντά στις φάσεις και προσπάθησε να μην αδικήσει καμία από τις δυο ομάδες. Μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε και άριστο.

Εξίσου σωστοί στις υποδείξεις τους οι δύο συνεργάτες του, κ. Παρασίου (Ημαθίας), Λάμπρου (Αν. Αττικής).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν από την Αναγέννηση Καρδίτσας οι Χρήστος Οικονόμου(83΄), Σπύρος Γκουγκούδης(90΄), Μπράνισλαβ Νίκιτς(92΄), ενώ από την ΑΕΛ οι Πίντο(83΄), Κώστας Μπανούσης(84΄),

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς (62' λ.τ. Σκόνδρας), Βουτσιάς (76' Μαυρίας), Σαΐν, Τζέκος, Μπιτέλης (56' Κουλίδης), Πέεφ.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας (79' Παμλίδης), Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Πινδώνης (68' Μπανούσης), Σερζίνιο, Ελιομάρ (88' Ρίστοβιτς), Πίντο, Μπόγιοβιτς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass