ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Συνεστίαση και κοπή πίτας του Ο.Α. Νίκαιας

*Τιμήθηκαν Ραφαήλ Πατρωνίδης και Δημήτρης Καφφές

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2015 10:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:07

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη φορά η συνεστίαση-κοπή πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Νίκαιας στο κέντρο Village, πριν από λίγες ημέρες.

Μέλη του Ομίλου, γονείς και μικροί αθλητές τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Ομίλου  γεμίζοντας την αίθουσα με πλήθος κόσμου. Αρχικά έγινε η παρουσίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές. Ο νέος πρόεδρος κ.Κώστας  Γκαρσίδης στη σύντομη ομιλία του αφού ευχαρίστησε  γονείς και  παιδιά καθώς και τους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αναφέρθηκε στη δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει η καινούργια διοίκηση μιας και η παρακαταθήκη της απελθούσης διοίκησης είναι μεγάλη. Τόνισε επίσης ότι, τόσο  με την αμέριστη βοήθεια της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Κιλελέρ, όσο και με την βοήθεια των μελών της προηγούμενης διοίκησης ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας, αλλά και της προπονητικής ομάδας που πλαισιώνει το σύλλογο, θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις,  όπου παραδοσιακά βραβεύονται οι καλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες των αθλητών-τριών του Ομίλου, με αποκορύφωμα αυτό των ομάδων Ανδρών και Γυναικών που συνεχίζουν να παραμένουν στην Α΄ Εθνική Κατηγορία. Σειρά είχαν οι βραβεύσεις όλων των αθλητών-τριών που απαρτίζουν  την  αγωνιστική ομάδα. Οι απονομές ολοκληρώθηκαν με δύο ιδιαίτερες βραβεύσεις. Η πρώτη ήταν του αθλητή Ραφαήλ Πατρωνίδη με αμαξίδιο τένις και του προπονητή του κ. Θωμά Παπαστεργίου. Η δεύτερη αφορούσε στον απερχόμενο και επί 12 έτη πρόεδρο του Ομίλου κ. Δημήτριο Καφφέ ο οποίος έπειτα από ομόφωνη απόφαση του νέου Δ.Σ. του συλλόγου ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος για την πολυετή προσφορά του. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι  βουλευτές του νομού  κ. Βασίλης Κόκκαλης, (ΑΝΕΛ) κ. Χρήστος Κέλλας (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) και κ. Κώστας Μπαργιώτας (ΠΟΤΑΜΙ), ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ.Θανάσης Παιδής, ο  δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης  Νασιακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Αχιλλέας Χατζούλης, ο αντιδήμαρχος  κ. Αντώνης Ρεντζιάς,και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νίκαιας κ.Βασιλική Πιλάτου. Οι προσκεκλημένοι παίρνοντας το λόγο συνεχάρησαν τους αθλητές-τριες για τις επιτυχίες τους, και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass