ΑΠΟ ΤΗΝ 6η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Ηττήθηκαν οι Μικτές της 4ης Περιφέρειας

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2015 11:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:04

 

Δύο ήττες ο απολογισμός των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της 4ης Περιφέρειας όπου υπάγεται η ΕΠΣΛ Λάρισας (μαζί με τις ΕΠΣ Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Πιερίας και Τρικάλων) στους αγώνες που έδωσαν στο Ενωσιακό γήπεδο Φθιώτιδας με αντίπαλο την 6η Περιφέρεια (ΕΠΣ Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας) στην 3η και τελευταία αγωνιστική της Β' φάσης της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα οι Παίδες ηττήθηκαν στα πέναλτι με 3-1 (κ.α. 0-0), ενώ οι Νέοι με 2-1 και τερμάτισαν στην 2η θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα χάνοντας έτσι το πλεονέκτημα να έχουν τον πρώτο λόγο στη συγκρότηση της Μικτής Ομάδας Κεντρικής Ζώνης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα 7-8-9 Απριλίου.

Στους Παίδες ο τερματοφύλακας της 6ης Περιφέρειας Τζουβάρας ήταν ο παίκτης κλειδί για τους νικητές αφού εκτός από τις τρεις αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι, έκανε την μεγάλη επέμβαση στο 78' στο δυνατό διαγώνιο σουτ του Δάτυλα και κράτησε έτσι ανέπαφη την εστία του. Η ομάδα της 4ης Περιφέρειεας με πρωταγωνιστές τους Λαρισαίους ποδοσφαιριστές είχε σημαντικές ευκαιρίες και σίγουρα αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

6η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Θ. Γουρνάς): Τζουβάρας, Χαλιώτης, Λεοντίου, Καρκαλής, Τούντας,

Σαχίνης, Τσώκος, Ευσταθίου, Ζαγαρίτης, Αλτάνης, Βλαχομήτρος (69' Αθανασίου).

4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Γ. Δοδοντσάκης): Σουλούκος, Καλφούντζος, Θεοδωρόπουλος (70' Τσάλλας), Γκοτζαμανίδης, Κόκοβας, Μαλάκος, Δάκτυλας, Καμπέρης (59' Μπαλλάς), Κοτσιανούλης, Οικονομίκος, Λαζαρίδης.

***

Στο παιχνίδι των Νέων ο επιθετικός του Ηρακλή Λάρισας Τσιάτας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της 4ης Περιφέρειας όμως η συνέχεια δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής άνοιξε το σκορ στο 22' με ωραίο πλασέ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή μετά από σουτ του Λουκά και απόκρουση του Χιώτη, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο δεύτερος Λαρισαίος ποδοσφαιριστής Κώτσιας.

Στο 24' ήρθε η ισοφάριση από τον Αλμπάνη, ενώ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Βήχος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-1.

Στην επανάληψη η 4η Περιφέρεια πίεσε δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και το εις βάρος της 2-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

6η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Σ. Μαστραντωνάς): Χιώτης, Τσακούλης, Νικολάου, Μαυρούτσικος, Κικίδης,

Μερεντίτης, Αλμπάνης (90' Αντώνενας), Νίκας (77' Μανιάς), Φτούλης (87' Πατερίτσας), Τσεκούρας, Βήχος.

4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Γ. Γάτος): Βουτσελάς, Κρανιάς, Κόκκαλης (46' Ντούλιας), Στούμπος, Τσιμπούκας (46' Καραδέμητρος), Ανδρικόπουλος, Κώτσιας, Τσιάνος, Τσιάτας (59' Λυκούργος), Σαλαμούρας, Λουκάς.

* Αρκετοί προπονητές Περιφερειών βρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο Φθιώτιδας καθώς επίσης και σκάουτερς ομάδων όπως οι Φαμέλης, Μπατσινίλας του Παναθηναϊκού,

Μαλιούφας του ΠΑΟΚ και Κοκολάκης του Ολυμπιακού.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass