Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του

*Τους ζήτησε με την ίδια σοβαρότητα να παίξουν και κόντρα στη Λαμία

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2015 11:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:46

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ο βαθμός της ισοπαλίας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου αν μη τι άλλο ήταν πολύτιμος για την ομάδα του Τυρνάβου 2005, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει, ώστε να μην βρεθεί στην τριάδα που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

Χθες ο τεχνικός του τυρναβίτικου σωματείου Αποστόλης Χαραλαμπίδης συνεχάρη  τους παίκτες του για την εικόνα που έδειξαν απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Βόλου και για το γεγονός ότι πάλεψαν μέχρι το τέλος, για να φτάσουν στη νίκη.

Μια νίκη που θα ανέβαζε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία τους, ενόψει της δεύτερης  διαδοχικά δύσκολης εντός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία, την Παρασκευή στο στάδιο Αλκαζάρ, που ζήτησε να αγωνισθούν με την ίδια σοβαρότητα.

Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό λοιπόν από κάθε άποψη, καθώς με νικηφόρο αποτέλεσμα οι «κυανέρυθροι» θα βρεθούν πολύ κοντά στη διαδικασία  των  πλέι άουτ.

Αναμφισβήτητα θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή του Τυρνάβου, όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και αν το πιστέψουν οι ίδιοι οι παίκτες, θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουν.

Τα προβλήματα από αγωνιστικής πλευράς εντοπίζονται στον τιμωρημένο Γεώργιο Παληγεώργο και στους μόνιμα τραυματίες το τελευταίο διάστημα Φώτη Κισκαμπάνη, Νίκο Τσούκαλο.

Από πλευράς ενδεκάδας δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου  και αν γίνουν θα γίνουν πιθανόν  μία ή δυο.

 

Η ΛΑΜΙΑ

Μετά την έκτιση της ποινής τους λόγω καρτών επιστρέφουν κανονικά στην ενεργό δράση ο Τζον Καμαρά και ο Λεάντρο τους οποίους μπορεί να υπολογίζει κανονικά ο τεχνικός της Λαμίας, Παύλος Δερμιτζάκης. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον Άντονι Φατιόν ο οποίος θα απουσιάσει στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Τύρναβο λόγω καρτών.

Οι Λαμιώτες θα έρθουν για νίκη στο Αλκαζάρ, διότι αν τους αφαιρεθούν τελικά οι βαθμοί από τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, μόνο με τους τρεις βαθμούς θα ελπίζουν να είναι στην τριάδα των πλει οφ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass